مواد لازم
لپه:۲۵۰ گرم
گوشت خورشتی:۶۰۰ گرم
روغن مایع سرخ کردنی:نصف پیمانه
پیاز نگینی خورد شده:۳۰۰ گرم
لیمو عمانی:۴ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذا خوری
محلول زعفران:نصف پیمانه
گلاب:۱/۳پیمانه
هل سبز ساییده:۱قاشق چایخوری
دارچین:۱قاشق چایخوری
زرد چوبه:۱قاشق غذاخوری
پودرجوز هندی:۱قاشق چایخوری
زنجبیل:۱قاشق چایخوری
فلفل سیاه:۱قاشق غذاخوری
طرز تهیه
لپه را از چند ساعت قبل در آب سرد خیس دهید و بعد با مقداری آب بپزید. کف روی آب لپه را بردارید تا قیمه شما خوش رنگ شود
قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس پیاز های را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.بعد گوشت خرد شده را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود.
به گوشت در حال تفت ، زردچوبه ، فلفل ، دارچین ، زنجبیل و جوز هندی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ادویه ها به خورد گوشت بروند.
بعد رب را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.بعد از اضافه کردن رب، لپه پخته شده را به همراه مقداری آب به خورشت اضافه کنید و وقتی آب به جوش آمد ، خورشت را روی شعله ملایم قرار دهید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد.
در مرحله آخر پخت خورشت، مغز لیمو عمانی یا پودر لیمو را به همراه مقداری نمک ، هل و زعفران به خورش قیمه اضافه کنید .
بعد از اینکه خورشت جا افتاد و از روی حرارت برداشته شد، در هنگام سرو ، در صورت دلخواه مقداری گلاب را به خورشت اضافه کنید و در کنار سیب زمینی خلالی سرو کنید.