مواد لازم:
آرد یک فنجان
نمک یک قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
سینه مرغ نصف شده و بدون پوست و استخوان ۳ عدد
کره یک فنجان
سیر خرد شده ۲ الی ۴ حبه متوسط
لیمو ترش ۱ عدد
فلفل لیمویی برای مزهدار کردن
روش تهیه:
* سینهی مرغ را تکه تکه کنید. بهتر است تکهها بلند و نسبتاً باریک باشند.
* آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید. تکههای مرغ را نیز داخل کیسه بریزید. دهانهی آن را ببندید و خوب تکان دهید تا تکههای مرغ کاملاً از محتویات داخل کیسه پوشانده شوند.
* کره را حرارت دهید تا ذوب شود. سیر را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه، در کره تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. سپس تکههای مرغ را که از آرد پوشیده شدهاند، به کره و سیر اضافه کنید.
* مرغ را حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سرخ کنید تا کاملاً پخته شود. روی آن آب لیمو ترش تازه بچکانید و میل بفرمایید.