مواد لازم
۳ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ عدد پیاز بزرگ (برای پیاز حلقه ای باید بزرگ باشد)
روغن زیتون
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. پیاز را حلقه ای ببرید. بزرگترین حلقه ها یا حلقه هایی که دو لایه دارند را انتخاب کنید.
۲. روغن زیتون را در تابه بریزید و حلقه های پیاز را تا زمانی که به رنگ طلایی برسند، سرخ کنید. سپس آنها را بچرخانید و در طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید.
۳. یک تخم مرغ در هر پیاز حلقه ای بریزید. مراقب باشید زرده تخم مرغ ها باز نشود! یا در پوسته آن نماند. با نمک، فلفل و ادویه های مورد علاقه خود طعم دار کنید.
۴. مانند یک نیم روی معمولی سرخ کنید؛ تا سفیده آن سفت شود. زرده تخم مرغ باید مایع باقی بماند.
۵. قبل از سرو کردن غذا، می توانید ظرف را با کاهو یا سایر سبزجات تزئین کنید.
پیش غذا ساده و خوشمزه با سیب زمینی
مواد لازم :
بیکن یا ژامبون گوشت ۷ برش یا ۴/۱ پیمانه خرد شده
سیب زمینی بزرگ ۴ عدد
نمک ۲ قاشق چایخوری
کره ۳ قاشق غذا خوری ذوب شده
پنیر چدار ۱و ۲/۱ پیمانه
طرز تهیه :
فر را ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید ، در سینی فر فویل بگذارید و چرب کنید و کنار بگذارید .
سیب زمینی ها را خوب بشویید سر و ته آنها را جدا کنید ، سپس بقیه سیب زمینی را حلقه حلقه کنید به ارتفاع ۱.۵ سانت ، زیر و روی هر حلقه ی سیب زمینی را کره و نمک بمالید ، سپس آنها را در سینی فر که فویل گذاشتید و چرب کردید، بچینید .مدت زمان پخت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می باشد .(زمانی که طلایی یا قهوه ای روشن شود ). سپس زیرو رو کنید، ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید تا هر ۲ سمت قهوه ای شود وقتی سیب زمینی ها پخته شد روی آنها را پنیر بریزید، سپس کمی ژامبون و در صورت تمایل پیازچه هم بریزید و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر آماده شود می توانید روی سیب زمینی هرچه دوست دارید بریزید، خود را محدود به دستور ها نکنید .