نوشیدنی ها

طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا

نوشیدنی هورچاتا یه نوشیدنیه آفریقاییه که با آب برنج و عصاره وانیل درست میشود

مواد لازم جهت نوشیدنی هورچاتا:

برنج ۱ پیمانه
آب گرم ۱ لیتر
شیر پرچرب نصف پیمانه
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
عصاره بادام نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
شکر یک چهارم پیمانه
چوب دارچین به مقدار لازم


طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا:

برنج و آب گرم رو توی مخلوط کن با یکدیگه مخلوط می‌کنیم.

اونا رو به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم می‌زنیم تا کاملا خرد و ریز بشن اما نباید پودر شن.

مخلوط رو به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت تو یخچال می‌ذاریم تا برنج‌ها کاملا خیس بخورن.

مخلوط برنج رو توی یه ظرف آبکش می‌کنیم و بعد از درون صافی عبور می‌دیم تا هیچ برنجی توی نوشیدنی یا آب برنج باقی نمونه.

آب برنج رو توی مخلوط‌کن می‌ریزیم و شیر رو بهش اضافه می‌کنیم.

عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین رو اضافه می‌کنیم.

شکر رو هم اضافه می‌کنیم و یک دقیقه هم می‌زنیم تا کاملا یکدست بشه.

نوشیدنی هورچاتا رو با یخ و چوب دارچین سرو می‌کنیم.

به جای عصاره بادام از پودر بادام استفاده کنید. برای اینکار کافیست حدود ۵ تا ۱۰ عدد بادام را آسیاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید