مواد لازم
پیاز نگینی ریز شده: ۲ عدد بزرگ
گشنیز ریز شده: یک چهارم لیوان
شوید ریز شده: یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
تره فرنگی ریز شده: به میزان کم
نمک: به میزان لازم
آب: یک سوم لیوان
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
فلفل سبز تند ریز شده: یک یا دو عدد
آرد نخود: سه چهارم لیوان
طرز تهیه پکوره هندی
این غذا دستور پخت فوق العاده ساده ای دارد و به راحتی قابل تهیه می باشد. زود آماده شدن این غذا یکی از مزیت های اصلی آن محسوب می شود. این نوع غذا بیشتر مناسب کسانی است که ذائقه خوبی برای غذای تند دارند. برای شروع طرز تهیه پکوره یا همان پاکورا هندی، ابتدا آرد سفید و آرد نخود را برای هوا دهی الک کنید. در ادامه دو آرد را با هم مخلوط کنید.
آن گاه بیکینگ پودر، نمک و زردچوبه و در نهایت آب را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. پیاز نگین شده را نیز به همراه فلفل سبز خرد شده با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.
مواد را با قاشق به هم بزنید و تا حد امکان یک دست کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه پکوره هندی، سبزیجات ریز شده را نیز به مواد اضافه کرده و به هم بزنید. حالا از مواد آماده شده به اندازه یک قاشق برداشته و در ماهیتابه بریزید و منتظر بمانید تا سرخ شود.
نکات مهم و ضروری برای پخت بهتر پکوره
پکوره را باید به صورت گرم میل کنید. شما می توانید همراه با آن از سس کچاپ یا فلفل استفاده کنید.
شما می توانید موادی مانند قارچ یا میگو را در مخلوطی از مواد آماده کرده، بغلتانید و یک پکوره میگو یا قارچ تهیه بفرمایید. در واقع شما از این مواد به جای آرد سوخاری استفاده می کنید.