معجون هفت میوه :
مواد لازم
سیب – ١ عدد
پودر نارگیل – ١ قاشق غذاخوری
کنجد – ١ قاشق مرباخوری
شلیل – ١ عدد
انگور یاقوتی – ١ خوشه کوچک
آناناس – ٢ حلقه
گلابی – ١ عدد
عسل ١ قاشق مرباخوری
موز – ١ عدد
گیلاس – ٥ عدد
مغز پسته، فندق، گردو آسیاب شده – هر کدام ١ قاشق مرباخوری
بستنی وانیلی – ٢ قاشق غذاخوری
خامه – ١ قاشق غذاخوری
ژله بلوبری ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی، شلیل، سیب، و گلابی را خرد و با هم مخلوط کرده و کنجد، انگور و مغز پسته آسیاب شده را با مواد مخلوط می کنیم.
در ظرفی دیگر خامه، عسل و مغز گردوی آسیاب شده را با هم مخلوط میکنیم.
در ظرفی دلخواه که از قبل انتخاب کردیم بستی را کف آن ریخته و روی آن را با مغز فندق آسیاب شده پر کرده بعد یک حلقه آناناس روی آن گذاشته و روی آناناس یک لایه از میوه های خرد شده ریخته و روی این مواد مخلوط عسل، خامه و گردو را ریخته سپس دوباره یک حلقه آناناس می گذاریم و بعد وسط آن را کمی از میوه های خرد شده می ریزیم.
روی سطح آناناس حلقه های موز را چیده و پودر نارگیل را روی آن می ریزیم بعد گیلاس ها را روی مواد چیده و ژله را روی آن میریزیم و در مرحله آخر ظرف را در یخچال میگذاریم تا ژله بسته شود.
نکته
معجون مورد نظر را در هر فصل سال با میوه های مخصوص آن فصل میتوان درست کرد.
در ضمن طعم ژله بستگی به ذائقه مصرف کننده دارد و باید طعمی غیر از میوه های موجود در معجون باشد.
معجون مخصوص
مواد لازم
شیر سرد ۱ لیوان
بستنی ۳۰۰ گرم
گردو خرد شده ۱ قاشق
پودر نارگيل ۱ قاشق
کنجد بو داده ۱ قاشق
دارچین ۱/۴ قاشق
خامه ۲ قاشق
فندق آسياب شده ۱ قاشق
خرما بدون پوست ۱۰۰ گرم
موز ۲ عدد
عسل ۱ قاشق
طرز تهیه :
تمام مواد را درون مخلوط کن ( میکسر ) بریزید و ان را روشن کنید ، انقدر مخلوط کنید تا مواد یکدست و غلیظ شده و حالت کش دار پیدا کنند.
معجون اماده شده را درون لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید ، میتوانید درون هر لیوان یک موز نصفه نیز قرار دهید تا معجون مخصوص تر و خوشمزه تری داشته باشید.
نکته
میتوانید از جایگزین های دیگری مانند بادام و پسته بجای کنجد و فندق استفاده کنید ، میزان غلظت مواد را با کم و زیاد کردن شیر یا بستنی میتوانید تغییر دهید ، بهتر است مواد سرد باشند تا معجون خوبی داشته باشید.
معجون شیر خرما, معجون مقوی
مواد لازم
انجیر ۱۵ عدد
خرما ۱۰ عدد
بستنی تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱ (بستنی یک لیتری)
شیر نیم لیتر
پسته ۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
گردو ۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین
کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری
کنجد بو داده جهت تزیین
عسل جهت تزیین
پودر نارگیل جهت تزیین
خامه فرم گرفته جهت تزیین
موز ۱ عدد
طرز تهیه :
ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره .
هسته خرما رو جدا کنید .
بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم .
بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و … )
ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم .
بعد موز رو برش داده و روش می چینیم .
بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم .
و در نهایت عسل می ریزیم .
می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید .
و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم .