مواد لازم:
آرد یک لیوان
شکر نصف لیوان کمتر
شیر نصف لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد
سرکه یک ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
پودر کاکائو یک ق غ
نمک یک سوم ق چ
رنگ خوراکی به میزان لازم
نکته۱: میتونید از قالبهای چدن یا فلزی به شکل قلب یا گرداستفاده کنید، به این ترتیب که دور تا دور قالب را کمی چرب کرده و اجازه بدهیم روی تابه داغ شود، مواد را داخلش ریخته و بعد از پف کردن پنکیک، دورتادورش را با کمک چاقو از قالب جدا کنیم و برگردانیم.
نکته۲: روش دیگر اینکه میتوانید فقط با ملاقه مقداری از مواد را داخل تابه بریزید تا پنکیکهای گرد و دایره شکلی داشته باشید.
طرز تهیه:
۱. ابتدا تخم مرغ و وانیل را با هم میزنیم، بعد روغن مایع و شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
۲. شیر و سرکه را باهم مخلوط کرده و پنج دقیقه زمان میدهیم تا شیر ببرد، بعد به مواد اضافه میکنیم.
۳. آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را باهم مخلوط و الک میکنیم بعد کم کم به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم، در آخر رنگ قرمزخوراکی را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست و یکرنگ شوند.
۴. کف تابه نچسبمان را خیلی کم با دستمال کاغذی چرب میکنیم و اجازه میدهیم تا ظرف داغ شود. مواد را داخل قیف پلاستیکی ریخته و به دلخواه توی تابه شکل میدهیم، یک دقیقه بعد پنکیک شروع به حباب زدن میکند و باید پنکیک را برگردانیم و چند لحظه بعد از توی تابه برداریم.