دستور غذایی کاربران

طرز تهیه پوپک مرغ سوخاری با پنیر ارسالی کاربران

پوپک مرغ خانگی با سه روش بسیار خوشمزه با سبزیجات مناسب نهار و شام

پوپک مرغ سوخاری

مواد لازم

سینه مرغ یک عدد کامل
آرد سفید قنادی چهار قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ یک عدد
پنیر چدار سی گرم
نمک به مقدار دل‌خواه
روغن به مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده سه قاشق غذاخوری
پودر سیرر، فلفل قرمز، پودر پاپریکا به مقدار دل‌خواه
پیاز متوسط یک عدد
پودر سوخاری چهار قاشق غذاخوری


طرز تهیه

پیاز را با رنده ریز یا میکسر پوره کنید و آب آن را به خوبی بگیرید. فیله مرغ را به همراه نمک، پودر سیر، فلفل قرمز و پودر اپریکا درون میکسر ریخته و حسابی پوره و له کنید تا مرغ با ادویه ها ترکیب شود و طعم و بوی خوبی به خود بگیرد.

جعفری و پیاز آب گرفته شده را به فیله‌های مرغ پوره شده اضافه کنید؛ بعد یک قاشق آدر سفید و یک قاشق آرد
سوخاری را نیز به ترکیب شگف‌انگیز توپک‌ها اضافه کنید. سه تا چهار دقیقه با میکسر یا هم‌زن به‌هم زنید تا مواد به‌خوبی یک‌دست شوند.

مواد اولیه توپک را به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید. سپس با کمک انگشت کم‌کم بازش کنید.
دقت داشته باشید توپک‌هایتان زیاد بزرگ نشوند چون در زمان سرخ شدن ممکن است تا مرکز توپک سرخ نشود و بهتر است که
سایز آن‌ها کوچک باشد. همچنین تا جای ممکن تمامی توپک‌ها به یک اندازه باشند تا برنمه‌ریزی برای سرخ کردن آن‌ها راحت
باشد.
پنیر چدار را به اندازه یک ساتی‌متر در یک سانتی‌متر برش دهید و در مرکز توپک قرار دهید.
توپک را به آرامی در دست جمع و گرد کنید. توپک‌ها را یک ساعت درون یخچال استراحت دهید.


 توپک مرغ سوخاری

مواد لازم :

مرغ پخته ۲۰۰ گرم
سیب زمینی درشت آب پز ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲-۳ حبه
سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم


طرز تهیه 

فیله مرغ را به شیوه دلخواه بپزید.

بعد که پخت بگذارید خنک شود و بعد آن را بیندازید در دستگاه غذاساز پیاز و سیر را هم به آن اضافه کنید. سیب زمینی آب پز را هم رنده کنید و همه این ها را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و سویا سس بزنید و بگذارید در یخچال به مدت یک ساعت سپس از مایه به اندازه نارنگی بردارید و به شکل توپ در بیاورید کاملا در دست گرد کنید و اول در تخم مرغ و بعد هم در پودر سوخاری بغلتانید.

روغن فراوان را بگذارید داغ شود و این توپک ها را در روغن شناور سرخ کنید.


توپک های مرغ

مواد لازم

روغن برای سرخ کردن:۵۰ میلی لیتر
سینه مرغ:۵۰۰ گرم
تخم مرغ:یک عدد
آرد ذرت :۵۰ گرم
نمک:نصف قاشق چایخوری
فلفل تند خردشده :۱/۴ قاشق چایخوری(در صورت تمایل)


طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان های آن را جدا کنید ، سپس خوب بشویید و خشک نمایید، مرغ را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید. سپس نمک .فلفل ، آرد ذرت و تخم مرغ را افزوده و خوب ورز دهید

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود، با دست مقداری از مواد را برداشته و به شکل توپ در آورید و در روغن سرخ نمایید.

توپک های سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه و سبزیجات مورد علاقه تان سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید