آشپزی رژیمی

طرزتهیه ۴ غذای خوشمزه مخصوص بیماران دیابتی

غذایی سالم برای دیابتی هاومغذی وساده

نان مغزدار و موزی بدون قند :

مواد لازم
۲ عدد موز رسیده
۱ / ۲ فنجان جو ( ۴۲ گرم )
یک قاشق چای خوری استویا ( ۵ گرم )
۱/ ۲ فنجان آجیل خرد شده ( ۵۰ گرم )
۱ عدد تخم مرغ
۱ / ۴ فنجان شیرخشک بدون چربی( ۶۲ میلی لیتر )
۱ / ۵ فنجان روغن کانولا ( ۴۰ گرم )
یک قاشق چای خوری وانیل ( ۵ گرم )
۱ / ۲ پیمانه آرد، الک شده( ۷۵ گرم )
یک قاشق چای خوری جوش شیرین ( ۲ گرم )
یک قاشق چای خوری بکینگ پودر ( ۵ گرم )
یک قاشق چایخوری دارچین ( ۲ گرم )
۱ مقدار نمک


طرز تهیه
فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد / ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم و تابه نان را چرب کنید
موز را با چنگال یا قاشق له کنید.
سپس تخم مرغ، شیر، روغن و استویا را به موز له شده اضافه و به خوبی مخلوط کنید .
در کاسه ای جداگانه، بقیه مواد را مخلوط و سپس موز را اضافه کنید.
تمام مواد را با قاشق مخلوط کنید.
خمیر را در ماهی تابه بریزید و آن را در فر قرار دهید.
بگذارید ۴۰ دقیقه بپزد تا زمانی که خلال دندان به داخل آن فرو کردید چیزی نچسبد .


اسموتی به منظور کنترل قندخون :

مواد لازم
یک تکه آناناس تازه
۱ عدد ساقه کرفس
سه شاخه جعفری
۱ عدد نوپال کاکتوس تمیز کوچک
۱ / ۲ گریپ فروت فشرده
۱ تکه یخ


طرز تهیه
تمام مواد اولیه را ترکیب کنید و فورا بنوشید
به یاد داشته باشید ، مهم است اسموتی را تازه تهیه کنید و سریعا بنوشید تا از خواص آن سود ببرید.


دلمه گوجه فرنگی :

مواد لازم
۲ عدد گوجه فرنگی متوسط یا بزرگ
۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون ( ۳۲ گرم )
۱ / ۲ فنجان گوشت گاو ( ۱۱۵ گرم )
۱ قاشق سوپ خوری پیاز خرد شده ( ۱۵ گرم )
یک قاشق چای خوری کاری ( ۵ گرم )
( ۲ ) فنجان هویج با تکه های کوچک خرد شده
۲ عدد فلفل قرمز به صورت مکعبی یا نوار خرد شده
۱ / ۲ فنجان کینواپخته شده ( ۹۰ گرم )
نمک و فلفل ( به طعم )


طرز تهیه
گوجه فرنگی را خوب بشویید، گوشت آن را بیرون آورید آن ها را نصف کنید. آن ها را برای آخر کار نگه دارید.
در تابه ای داغ، روغن، گوشت، کینوا و سبزیجات را حرارت دهید.
با کاری، فلفل، نمک مزه دار کنید.
گوجه را با مخلوط پر و سرو کنید.


کلوچه کنجد ، جو ، بذرکتان :

مواد لازم
۳ عدد تخم مرغ
یک قاشق چای خوری نمک ( ۵ گرم )
۱ /۲ فنجان استویا ( ۱۰۰ گرم )
۱ قاشق سوپ خوری کره آب شده ( ۲۰ گرم )
۴ قاشق سوپ خوری کنجد ( ۶۰ گرم )
دو فنجان جو ( ۱۶۸ گرم )
یک فنجان دانه کتان ( ۱۵۰ گرم )
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل ( ۵ میلی لیتر )


طرز تهیه
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید
تخم مرغ، کره، وانیل، استویا و نمک را بزنید.
سپس جو ، کنجد ، بذرکتان را به خوبی مخلوط کنید.
توپک های کوچک خمیری درست کنید، آن ها را در تابه چرب شده بریزید تا بپزد
آن ها را ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ طلایی برسند داخل فر قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید