آش و سوپ

طرز تهیه آش مصطفی (اراک)

آشی راحت خوشمزه و در منطقه فرمهین اراک

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

برنج ۲۰۰ گرم

نخود ۱۰۰ گرم

برگ چغندر ۵۰۰ گرم

کشک ۱۵۰ گرم

پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری

نعنا خشک، زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه

* نخود را که از شب قبل خیس کرده‏اید با مقداری آب روی حرارت قرار می ‏دهید.

* پس از یک ساعت، برنجی که از قبل خیس کرده‏ اید را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و نرم شود.

* سپس سبزی برگ چغندر که بیشتر به صورت خشک استفاده می ‏شود و آن را خیس نموده ‏اید به آش اضافه کنید.

* هنگامی که سبزی پخته شد، پیاز داغ را به آش بیفزایید.

* مقداری روغن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید، روغن که داغ شد ۱ قاشق زردچوبه بعد ۱ قاشق نعنا خشک را در روغن بریزید و از روی شعله بردارید و سریع به آش در حال جوش اضافه کنید. این کار باعث می‏ شود تا آش شما طعم‏ بهتری داشته باشد.

* کشک در آخر اضافه می ‏شود و شعله را خاموش کنید.

* در پایان مقداری نعنا داغ و پیاز داغ و کشک روی آش ریخته می ‏شود.

این آش در منطقه فرمهین غذای میهمانی‏ ها بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید