مواد لازم
آرد (الکشده) ۱پیمانه (۱۰۵ گرم)
تخممرغ ۳ عدد (۱۶۰ تا ۱۶۵ گرم)
شکر ۲/۱ پیمانه (۷۵ گرم)
بیکینگپودر (الکشده) ۲/۱ قاشق چایخوری (۵/۱ گرم)
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
خامه زده شده ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
کرم تارتار ۲/۱ قاشق چایخوری (۵/۱ گرم)
پودر پسته (برای تزئین)
طرز تهیه
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده، ابتدا زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید. بعد زرده و وانیل را با نصف شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا کِرِم رنگ و کشدار شود. سپس در ظرفی جداگانه سفیدهها را با کرم تارتار با همزن برقی بزنید تا کف کند. بقیه شکر را اضافه کرده بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. طوری که وقتی ظرف را برمیگردانید سفیدهها از ظرف نریزد. سپس سفیده را به زرده اضافه کنید، یکی – دو دور مخلوط کرده و آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد بالا اضافه و مخلوط کنید تا مایه یکدست شود. در سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و آن را با روغن مایع به وسیله قلممو چرب کنید. مایه را در قیف با سرماسوره ساده متوسط ریخته و با مقداری فاصله در سینی بریزید. مقداری پودرقند روی آن بپاشید، سپس در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار دهید تا نانها پخته شود. نانها را از فر بیرون آورده ، پس از اینکه کاملاً سرد شد مقداری خامه فرم گرفته را در قیف ریخته و روی یک لطیفه بریزید و لطیفه دیگر را روی آن قرار دهید و با پودر پسته آن را تزئین کنید.
نکته
۱. توجه داشته باشید برای زدن سفیده تخممرغ ، پرههای همزن کاملا” تمیز باشد در غیر اینصورت سفیدههای تخممرغ فرم نمیگیرد.
۲. مخلوط کردن آرد با مخلوط تخممرغ(زردهوسفیده) باید به آرامی و به صورت دورانی انجام شود تا پف سفیده از بین نرود