موادلازم
ژلاتین ۲۵ گرم
آب سبزیجات (یا آب مرغ) ۱ فنجان
سیب زمینی (آب پز، خرد شده) ۱ فنجان
هویج (بخار پز، خرد شده) ۱ فنجان
نخود شیرین ۴۵۰ گرم
ذرت نصف فنجان
سس مایونز ۶ قاشق سوپخوری
خامه ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی برای تزئین گشنیز برای تزئین
طرز تهیه :
در یک ظرف کوچک، ۳ قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید ۵ دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود
۲٫ در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، مایونز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.در ظرفی دیوارداربریزد