نوشیدنی ها

طرز تهیه چای سبز با آب انار

نوشیدنی سلامت بخش سرشار از آنتی اکسیدان ( بدون گلوتن )

مواد لازم :
چای سبز کیسه ای : ۷ عدد

آب انار : ۳ پیمانه

آب پرتقال : یک دوم پیمانه

عسل : ۲ قاشق سوپ خوری

پرتقال متوسط ( نازک ورق شده ) : ۱ عدد ( در صورت تمایل )


طرز تهیه 
شش پیمانه آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید . ظرف را از روی حرارت برداشته و چای کیسه ای ها را اضافه کنید و در ظرف را گذاشته تا به مدت ۵ دقیقه دم بکشند .

سپس چای کیسه ای ها را از داخل ظرف برداشته و آب انار ، آب پرتقال و عسل را اضافه و مخلوط کنید . مخلوط به دست آمده را در قوری ریخته و بلافاصله در فنجان بریزید و در صورت تمایل برش های نازک پرتقال  شناور روی آن را تزئین کنید . نوش جان

 

۱. خاصیت آنتی‌اکسیدانی
رنگ قرمز دانه‌های انار از پلی‌فنل‌های موجود در آن سرچشمه می‌گیرد. این ترکیبات آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمندی محسوب می‌شوند. خاصیت آنتی‌اکسیدانی آب انار از بسیاری از آب‌میوه‌های دیگر بیشتر است. میزان آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انار سه برابر  و چای سبز است. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انار می‌توانند در نابودی رادیکال‌های آزاد، محافظت از سلول‌ها و کاهش التهابات مؤثر باشد.

۲. سرشار از ویتامین C
آبِ یک عدد انار می‌تواند ۴۰٪ نیاز روزانه‌تان به ویتامین C را تأمین کند. ویتامین C در اثر حرارت یا فرایند پاستوریزه‌کردن از بین می‌رود. بنابراین برای بهره‌مندی از ویتامین C موجود در آب انار از آب انار خانگی یا آب انار تازه استفاده کنید.

۳. پیشگیری از سرطان
محققان به‌تازگی دریافته‌اند که آب انار می‌تواند رشد سرطان پروستات را متوقف کند. باوجود مطالعاتی که در این زمینه بر روی خواص آب انار صورت گرفته، نتایج به‌دست‌آمده درحالِ‌حاضر مقدماتی بوده و به تحقیقات تکمیلی نیاز است.

 

۴. توقف پیشرفت بیماری آلزایمر
به‌نظر می‌رسد آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انار بتوانند مانع از پیشرفت بیماری آلزایمر شده و از حافظه محافظت کنند.

۵. کمک به گوارش
آب انار می‌تواند با کاهش التهابات در دستگاه گوارشی به بهبود گوارش کمک کند. آب انار می‌تواند برای مبتلایان به بیماری کرون، کولیت زخمی و سایر بیماری‌های التهابی روده مفید باشد.

نظرها و مطالعات درباره‌ی تأثیر مثبت یا منفی آب انار بر اسهال متناقض است. بیشتر پزشکان توصیه می‌کنند تا زمانی‌که مشکل اسهال‌تان برطرف نشده، از مصرف آب انار خودداری کنید.

۶. خاصیت ضدالتهابی
آب انار به‌خاطر غلظت بالای آنتی‌اکسیدان‌هایش ماده‌ی ضدالتهاب قوی‌ای است. آب انار می‌تواند التهابات را در بدن کاهش بدهد و از آسیب‌های ناشی از استرس اکسیداتیو (برتری رادیکال‌های آزاد بر دفاع آنتی‌اکسیدانی بدن) جلوگیری کند.

۷. جلوگیری از التهاب مفصل
فلاونوئیدهای موجود در آب انار می‌توانند از التهابات منجر به آرتروز و آسیب به غضروف جلوگیری کنند. آب انار به‌خاطر تأثیرات بالقوه‌اش در پیشگیری از پوکی استخوان، روماتیسم مفصلی و سایر انواع التهاب مفصل مطالعه شده است.

۸. جلوگیری از بیماری‌های قلبی

آب انار یک از بهترین آب‌میوه‌ها برای کمک به سلامت قلب است. آب انار از قلب و سرخ‌رگ‌ها محافظت می‌کند.

برخی مطالعات کوچک نشان داده‌اند، آب انار به گردش خون کمک می‌کند و مانع از سفت و ضخیم‌شدن دیواره‌ی سرخ‌رگ‌ها می‌شود. آب انار می‌تواند از تشکیل پلاک‌ها و تجمع کلسترول در سرخ‌رگ‌ها جلوگیری کند. ولی شاید مصرف انار همراه با داروهای کلسترول و فشار خون مانند استاتین‌ها تداخل داشته باشد.

بنابراین قبل از مصرف مقدار زیاد آب انار یا مصرف مکمل‌های حاوی عصاره‌ی انار با پزشک مشورت کنید.

۹. کنترل فشار خون
مصرف روزمره‌ی آب انار می‌تواند فشار خون سیستولی را کاهش دهد. ولی برای مشخص‌شدن تأثیرات درازمدت آب انار بر روی فشار خون به مطالعات بیشتری نیاز است.

۱۰. خاصیت ضدویروسی
آب انار به‌واسطه‌ی ویتامین C و سایر مواد مغذیِ تقویت‌کننده‌ی دستگاه ایمنی مانند ویتامین E می‌تواند از بیماری‌ها پیشگیری و با عفونت‌ها مبارزه کند. همچنین انار در آزمون‌های آزمایشگاهی خاصیت ضدباکتری و ضدویروسی از خود نشان داده است.

۱۱. سرشار از ویتامین‌ها
داشتن ویتامین‌های مختلف از خواص آب انار است. علاوه‌بر ویتامین C و E، آب انار منبع خوبی از اسید فولیک (ویتامین B۹)، پتاسیم و ویتامین K است.

اگر می‌خواهید آب انار را به رژیم غذایی روزمره‌تان اضافه کنید، برچسب روی آن را بخوانید تا مطمئن شوید آب انار مصرفی‌تان صددرصد طبیعی و بدون شکر افزوده‌شده باشد یا آب انار تازه مصرف کنید.

۱۲. تقویت حافظه
براساس مطالعات تازه مصرف روزانه ۲۲۵ سی‌سی آب انار می‌تواند یادگیری را بهبود بخشد و حافظه را تقویت کند.

۱۳. افزایش قدرت جنسی و باروری
آب انار سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که موجب کاهش استرس اکسیداتیو شده و به باروری کمک می‌کنند. استرس اکسیداتیو موجب اختلال در عملکرد اسپرم و همچنین کاهش باروری در زنان می‌شود.

آب انار استرس اکسیداتیو را در جفت (عضوی که با بند ناف به جنین متصل است) کاهش می‌دهد. اما محققان هنوز به‌طور دقیق نمی‌دانند این اتفاق چه فوایدی دارد. نوشیدن آب انار می‌تواند سطح هورمون تستوسترون را در مردان و زنان افزایش دهد. این هورمون در افزایش میل جنسی مؤثر است.

۱۴. افزایش استقامت و بهبود عمکرد ورزشکاران

آب انار یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود عملکرد ورزشکاران است. آب انار می‌تواند دردها را کاهش بدهد و موجب افزایش استقامت شود. همچنین آب انار می‌تواند آسیب‌های اکسیداتیو ناشی از تمرینات را کاهش دهد.

۱۵. کمک به کنترل دیابت
در خاورمیانه و هندوستان به‌طور سنتی از انار به‌عنوان درمانی برای دیابت استفاده می‌شده است. بااینکه ساز‌وکار این امر به‌طور کامل مشخص نیست، ولی به‌نظر می‌رسد انار در کاهش مقاومت‌به‌انسولین و کاهش قند خون مؤثر باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید