دسر هویج
مواد لازم
۱ کیلوگرم هویج
۱ لیتر آب
۵ قاشق غذاخوری نشاسته
۱ فنجان شکر
۱ فنجان مغز گردو یا فندق
پودر وانیل یا عصاره وانیل
پودر پسته و نارگیل
طرزتهیه
پوست هویج رو گرفته و و برش بزنید . ۱ لیتر آب را به اون اضافه کنید و هویج رو بپزید..
وقتی هویج نرم شد اون رو آبکش کنید و با گوشت کوب اون رو له کنید. ۱ فنجان آب جوش را به پوره هویج اضافه کنید و نشاسته و شکر هم به اون اضافه و خوب مخلوط کنید موارد رو روی حرارت قرار بدید..(۵ دقیقه)
پس از کمی سرد شدن به اون پودر وانیل و فندق یا گردو رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مواد رودر قالب بریزید و برای ۳-۴ ساعت در فریزر اجازه دهید تا فرم خودش رو بگیره. و سپس آنرا برش داده و با نارگیل پوشش بدید وبا پسته تزیین کنید.
دسر هویچ
مواد لازم
هویج نیم کیلو
شکریک کیلو
هل یک قاشق غذاخوری
گلاب نصف فنجان
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده غلیظیک قاشق غذاخوری
نشاسته سه قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بوربه میزان نیاز
طرزتهیه
در این فاصله پودرژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و به روش بن ماری ذوب می کنیم .
نشاسته را در اب حل میکنیم .
حالا نشاسته را به مواد اضافه میکنیم بعد ازاینکه مواد کاملا قوام پیدا کرد هل و ژلاتین و زعفران با گلاب را اضافه کرده یک کم به هم می زنیم و شعله را خاموش می کنیم.
در صورت تمایل میتونید مقداری وانیل به جای گلاب اضافه کنید
بعد درون ظرفی مناسب یک لایه بیسکویت پتی بور چیده بعد مقداری از مواد روی ان میریزیم این کار را چند مرحله به دلخواه انجام میدیم در اخر با خامه یا پودر نارگیل وپسته تزیینش کنید بعد به مدت دو ساعت در یخجال گذاشته تا برای سرو اماده بشه.
دسر هویج
مواد لازم:
آب هویج ۲ لیوان پر
بستنی ۱ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۵ قاشق غذاخوری (بستگی به شیرینی هویج دارد)
آب سرد نصف لیوان
ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سر خالی
وانیل نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزیین:
ژله بستنی آلوورا
طرز تهیه :
ابتدا آب هویج را چندبار از صافی ریز رد کنید و بعد به آن بستنی را که کاملا شل شده اضافه کنید و بعد به آن خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشود . ژلاتین و شکر و آب سرد را باهم مخلوط کنید و به روش بنماری حل کنید و بعد به موادتان اضافه کنید و بعد در داخل قالب چرب شده بریزید و ۶ الی ۷ ساعت درداخل یخچال قرار بدهید.
تزیین دسر:
ژله بستنی آلوورا را درست کردم داخل ظرف پیرکس ریختم گذاشتم یخچال سفت شد بعد با قالب دایره قالب زده و به دیواره های قالب چسبوندم و نیم ساعت گذاشتم یخچال تا کامل به دیواره بچسبند بعد مواد دسر مایع را ریختم رویش و دوباره چند ساعت در یخچال گذاشتم .به این ترتیب دسر هویج آماده سرو می شود.
دسر هویج توپکی
مواد لازم
( با این مقدار تقریبا ۲۵ عدد توپک خواهید داشت )
هویج ۲۵۰ گرم یا سه عدد
شکر نصف پیمانه
بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم
گردوی خرد شده نصف پیمانه
دارچین ۱ قاشق مرباخوری ( اگه دارچین دوست ندارید ، می تونید حذفش کنید )
پسته پودر شده نصف پیمانه
نارگیل پودر شده نصف پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا هویج رو پوست کنده و با مقداری آب بپزید . آب در حدی که سطح هویجها رو بپوشونه، کافی هست .
سپس هویجها رو به هر روشی که دوست دارید خرد کنید. می تونید از رنده ریز استفاده کنید
بعد داخل قابلمه ریخته و شکر هم اضافه کرده و ۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. در حین پختن بایستی هم بزنید .
بعد از اتمام پخت ، اجازه بدین خنک بشه (توی این فاصله که هویج می خواد خنک شه شما می تونید بیسکویت و گردو و پسته رو پودر کنید ).
اول بیسکویت رو پودر می کنیم ( نیاز به ترازو ندارید ؛ این بیسکویت ۱۲۷ گرم هست اگه ۴ تا دونه از اونو برداریم ۱۰۰ گرم خواهد شد) .
بعد گردو و پسته رو هم خرد می کنیم.
بعد بیسکویت و دارچین و گردو رو به مخلوط هویج و شکر اضافه کنید.
از این مخلوط گلوله هایی که از فندق بزرگترن برداشته و داخل پسته و نارگیل یا ترافل رنگی و… غلت بدین .
دسر هویج کلاسیک
مواد لازم
هویج رنده شده ۱۰ فنجان
شیر ۱ و ۱/۲ فنجان
شکر ۱/۲ فنجان
بادام خرد شده ۱/۴ فنجان
هل سبز و خرد شده ۱/۲ قاشق چایخوری
کره یا روغن حیوانی ۱/۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.
شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.
پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.
نکته:
می توانید این دسر را گرم یا سرد میل کنید.
می توانید این دسر را به مدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید.
دسر هویج و گردو
مواد لازم
۴ هویج متوسط رنده شده
۱ لیوان شکر(به اختیار کم یا زیاد کنین)
۱۵ گرم کره
۱۷۵ گرم بیسکویت پتی بور ساده
۷۵ گرم گردو
پودر نارگیل
طرز تهیه
هویج ها، شکر و کره رو اونقدر بپزین تا آبشو بکشه و مثل پوره شه و حین پختن هم بزنین، بعد روی کاغذ روغنی بمالین و یکنواخت کنین و روش بیسکویت و گردو خرد شه یا پودر شده بریزین و بزارین یخچال تا سرد شه، بعد به اندازه ۱۲ سانتی متر ببرین و رول کنین و روش پودر نارگیل یا… بریزین.