مواد لازم:
گوشت گوساله (چرخ کرده): ۶۰۰ گرم
پیاز (رنده شده): ۲ عدد
سیر (له شده): ۲ حبه
زیره (پودر شده): ۲ ق. چ. تخم گشنیز (پودرشده): ۲ ق. چ
پاپریکا: ۲ ق. چ
فلفل قرمز (پودرشده): یک چهارم ق .چ
. پودر کاری: یک دوم ق. چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق.چ
نمک: به مقدار لازم
برگ گشنیز (تازه): یک مشت
برگ جعفری (تازه): یک مشت
طرز تهیه:
۱. پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را به خوبی بگیرید. آن را با گوشت چرخ کرده، سیر له شده، زیره، تخم گشنیز، پاپریکا، فلفل قرمز پودر شده، فلفل سیاه پودرشده، پودر کاری، نمک، برگ گشنیز و برگ جعفری تازه خرد شده در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
۲. مواد را به خوبی ورز داده و روی آن را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کرده و به شکل سوسیس درآورید و به سیخ چوبی بکشید. آنها را روی گریل کباب کنید تا بپزند. سپس به همراه سالاد و نان پیتا سرو کنید.