تارت هلو
مواد لازم
۱.۵ پیمانه + دو قاشق غذاخوری آرد کامل
¾ قاشق چایخوری نمک
¾ پیمانه + یک قاشق چایخوری کره
¼ پیمانه روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری شیر کامل
نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
دو قاشق غذاخوری کره
۳ تا ۵ عدد هلوی کوچک و رسیده
طرز تهیه
• فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط، ۱.۵ پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، روغن، شیر و عصاره بادام را با یکدیگر مخلوط کنید. این مواد را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
• خمیر را درون قالب تارت قرار دهید. خمیر باید کف و دیواره ها قالب را بپوشاند. اضافه های خمیر را از لبه قالب برش دهید.
• در یک کاسه، ¾ پیمانه شکر، دو قاشق غذاخوری آرد کامل، ¼ قاشق چایخوری نمک و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. با کمک انگشتان خود کره سفت را به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را خوب ورز دهید.
• از بیرون به داخل، هلوهای پوست کنده و خرد شده را داخل خمیر بچینید. از مخلوط کره روی آنها بریزید و قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.
• تارت را پس از خنک شدن با خامه فرم گرفته تزئین و سرو کنید.
تارت لیمو
مواد لازم
یک عدد لیموترش (۸ قاچ)
۱.۵ پیمانه شکر
یک قالب کره
۱ قاشق چایخوری وانیل
۴ تخم مرغ
خمیر تارت
طرز تهیه
۱. همه مواد (به غیر از خمیر تارت) را در مخلوط کن با یکدیگر مخلوط کنید.
۲. خمیر تارت را در قالب بگذارید و لبه های اضافه را بگیرید.
۳. از مخلوط مواد داخل آن بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.
تارت موزی تاتین
مواد لازم
كره: ۶۰ گرم
شكر: ۱۵۰ گرم
خمیر شیرینی: ۲۵۰ گرم
موز: ۴ عدد بزرگ
دارچین: یكچهارم قاشق چایخوری
بستنی وانیلی و مقداری پودر نارگیل: اختیاری
پرتقال: یك عدد
آرد سفید: برای تكاندن روی شیرین
خامه: اختیاری
طرز تهیه:
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. كره را برش داده و در سینی فری به اندازه ۲۰ در ۳۰ سانتیمتر گذاشته و با یك قاشق آن را به كف سینی بمالید. سینی فر را روی حرارت كم گاز بگذارید تا كرهها آب شوند. در همین حین، شكر را كمكم به آن اضافه كرده و با قاشق آن را هم بزنید تا زمانی كه كاملا با هم مخلوط شود. بگذارید به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا كمی غلیظ شوند. در همین حال موزها را پوست كنده و از وسط ۲ قسمت كنید و در سینی فری كه حاوی شكر و كره است بخوابانید سپس سینی را از روی گاز برداشته و كمی دارچین روی آن بریزید و در آخر پوست پرتقال را روی آن رنده كنید.
روش تهیه خمیر تارت:
روی یك تخته چوبی را تمیز كرده و آرد بپاشید. بعد خمیر نان شیرینی را روی آن گذاشته و با یك وردنه آن را روی تخته پهن كنید. سعی كنید تا آن را به اندازه سینی فر دربیاورید تا كار شما تمیزتر شود. ضخامت خمیر باید نیم سانتیمتر باشد. چون اگر خمیر را نازك كنید زود پاره شده و تارت شما زیبا نمیشود. خمیر آماده شده را به آرامی روی كل مواد درون سینی بخوابانید. گوشههای خمیر را با انگشتانتان به راحتی فرم دهید تا همه جای آن پوشانده شود. با یك چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد كنید و بعد سینی را درون فری با حرارت متوسط به مدت زمان ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. (تا زمانی كه كاملا طلاییرنگ شود)
برای سرو:
هنگامی كه تارت آماده شد آن را از درون فر بیرون آورده و بگذارید تا كمی سرد شود. بعد با یك چاقو گوشههای تارت را بلند كنید تا راحتتر بتوانید آن را دربیاورید. تارت تاتین را به شكل مستطیل برش زده و در ظرفی كه میخواهید سرو كنید، قرار دهید. میتوانید این تارت را با بستنی وانیلی یا مقداری پودر نارگیل یا حتی خامه سرو كنید