آش و سوپ

طرز تهیه آش ماسوا بروجرد

آشی سنتی وخوشمزه با اسفناج وحبوبات

مواد لازم برای تهیه آَش ماسوا

برای ۱۵ نفر:
بلغور گندم =۱ کیلو
اسفناج پاک شده و خرد شده=۸۰۰ گرم
نخود پخته =۳۰۰ گرم
پیاز متوسط =۳ عدد
روغن =۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
کشک ساییده غلیظ =۵۰۰ گرم
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواه


طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده و سرخ می کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم.سپس بلغور را با ۱۷ تا ۱۸ لیوان آب (۵/۴ لیتر آب) با پیاز مخلوط کرده می گزاریم با حرارت ملایم بپزد و به طور مرتب هم می زنیم که ته نگیرد.بعد اسفناج را به آن اضافه می کنیم.سپس نخود پخته شده را داخل آش می ریزیم و می گزاریم آش جا بیفتد.کشک را همراه ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن به مواد اضافه می کنیم و می گزاریم چند جوش بزند. سپس رویش را نعناع داغ می دهیم. این آش بسیار خوش طعم و خوشمزه است به خصوص اگر با کشک محلی میل شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید