آشپزی شیرینکیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی کاکا مخصوص گیلان

شیرینی سنتی کاکا خیلی خوشمزه و عالی

مواد لازم شیرینی کاکا
آرد گندم ۱۵۰گرم معادل یک پیمانه
کدو حلوایی پخته و له شده یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شکر نصف پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
گلاب یا شیر نصف پیمانه
گردو خرد شده نصف پیمانه
دارچین هل و روغن به میزان لازم


طرز تهیه شیرینی کاکا

برای تهیه شیرینی کاکا ابتدا باید شکر و تخم مرغ را در ظرفی با هم مخلوط کنیم و هم بزنیم تا یکدست شوند.شیر یا گلاب را هم روی تخم مرغ و شکر بریزید.آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ۲ مرتبه الک کنید سپس کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.در آخر پوره کدو حلوایی و دارچین و هل را اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید تا خمیر نرم و لطیفی ایجاد شود.

روی خمیر را سلفون بکشید و نیم ساعت در محیط بگذارید تا خمیر استراحت کند.بعد از این مدت خمیر را به صورت دایره های کوچک در بیاورید.در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.سپس خمیر ها را داخل روغن داغ سرخ کنید تا بپزند.در هنگام سرو، می‌‌توانید کمی پودرقند و دارچین روی آن بپاشید و با خلال پسته تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید