سالاد مرغ و پستوی ریحان
مواد لازم
۴ عدد فیله سینه مرغ
روغن زیتون به میزان دلخواه
نمک وفلفل به میزان لازم
۳۰ گرم تخم صنوبر
۲ حبه سیر بزرگ
یک مشت برگ ریحان
پنیر پارمزان به میزان دلخواه
۱۵۰ گرم برگ کاسنی قرمز
۱۰۰ گرم شاهی
یک کنسرو ۴۱۰ گرمی کنگر فرنگی، آب گرفته
۱۲۰ گرم ژامبون
رنده پوست نصف لیمو
۲/۱ پیاز قرمز، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه
فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. تابهای را روی حرارت متوسط بگذارید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید تا گرم شود. هر دو طرف مرغها را نمک و فلفل زده و در تابه بگذارید. هر دو طرف مرغ را سرخ کنید اما نگذارید کاملا بپزد زیرا پخت اصلی آن در فر انجام میشود.
آن را ۶ تا ۸ دقیقه در فری که از قبل گرم شده است بگذارید تا کاملا بپزد. آن را بیرون بیاورید و بگذارید سرد شود و در این هنگام سالاد را درست کنید.
برای پستوی ریحان، تخم صنوبر را روی حرارت متوسط بو بدهید. سیر را همراه با صنوبر در مخلوط ریخته و مخلوط کنید. سپس ریحان و نمک را اضافه کنید. مقداری پارمزان را رنده کرده و روغن زیتون را اضافه کنید. مخلوط کنید تا به غلظت مورد نظرتان برسد. آن را در کاسهای بریزید که آماده سرو با سالاد باشد.
در یک دیس، کاسنی، شاهی، آرتشیو، ژامبون ایتالیایی و پوست لیمو را بچینید. مرغ را به تکههای کوچک برش بزنید و همراه با پیاز و جعفری در دیس بگذارید. سپس فلفل زده و با پستو سرو کنید.
سالاد مرغ یونانی با ماست و زردآلو
مواد لازم
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر، مقداری نیز برای ریختن روی غذا
۱ فنجان زردآلوی خشک
۲/۱ فنجان آب پرتقال
۲ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه ( حدود ۱ لیمو)
۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
۱ حبه سیر کوچک، رنده شده
۳ عدد سینه مرغ ۱۷۰ گرمی، بدون استخوان و پوست
۲ عدد نان لواش کامل ۱۵ سانتیمتری
۱ فنجان گوجه گیلاسی، نصف شده
۲ قاشق غذاخوری فلفل تند، حلقهای
۲/۱ خیار، ورقهای شده
۲ فنجان ماست یونانی ۲ درصد
طرز تهیه
گریل را روشن کرده و روی حرارت متوسط بگذارید و روی آن روغن بمالید.
زردآلو و آب پرتقال را در کاسه کوچک مایکروویو بگذارید. ۳ دقیقه بپزید تا زردآلوها نرم شوند. آن را کناری بگذارید.
آبلیمو، سرکه، پونه کوهی، سیر، ۴/۱ قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل را مخلوط کنید. در هنگام هم زدن، به آرامی روغن زیتون بریزید. ۴/۱ قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل را روی مرغها ریخته، سپس ۲ قاشق غذاخوری از سس را بریزید. مرغ را گریل کنید تا زمانی که طرح گریل روی آن بیفتد. هر طرف را ۴ تا ۵ دقیقه بپزید تا دمای داخلی آن به ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد. بگذارید چند دقیقه بماند، سپس برش بزنید.
از مواد سس روی نانهای لواش بمالید و هر طرف را گریل کنید. هر کدام را به ۶ عدد مثلث برش دهید. کاهو، گوجه فرنگی، فلفل و خیار را با باقی مانده سس ترکیب کنید. مرغ، پیتا و سالاد را به طور مساوی بین ۴ بشقاب تقسیم کنید.
برای دسر، ماست را در ۴ کاسه کوچک ریخته و زردآلو و آبمیوه را روی آن بریزید و سرو کنید.
مرغ و سالاد انجیر
مواد لازم
۴/۱ فنجان ماست یونانی بدون چربی، در دمای اتاق
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
۱ حبه سیر بزرگ، خرد شده
آب و پوست ۱ عدد لیمو
نمک و پودر فلفل سیاه
۳ عدد ران مرغ بدون استخوان و پوست
۱ فنجان لوبیا سبز ریز، یخزدایی شده و خشک شده
۱۱۲ گرم پنیر بز خرد شده، در دمای اتاق
۴ قاشق غذاخوری سبزی معطر مانند ریحان و ترخون
۶ فنجان مخلوط سالاد آماده
۱ فنجان انجیر خشک، نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
طرز تهیه
ماست، ۲ قاشق چایخوری روغن، سیر، آبلیمو و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
یک ظرف آب را بجوشانید و گریل را روی حرارت متوسط تنظیم کنید.
۱ قاشق چایخوری باقی مانده روغن، ۴/۱ قاشق چایخوری نمک و ۲/۱ قاشق چایخوری فلفل را روی مرغها بپاشید. هر طرف را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه و تا زمانی که خوب پخته شوند گریل کنید. آنها را روی تخته آشپزخانه گذاشته و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
لوبیاها به آب در حال جوش اضافه کرده و بپزید تا نرم شود و سپس آبکشی کنید و ۱ فنجان از آب آن را کنار بگذارید. لوبیا را همراه با نصف پنیر بز، ۳ قاشق غذاخوری سبزی معطر مخلوط کنید. مخلوط را به طور مساوی در ۴ بشقاب بگذارید.
مرغها را برش زده و روی لوبیاها بگذارید. پوست لیمو و ۱ قاشق غذاخوری باقی مانده سبزیهای تازه را روی آن بپاشید. سبزیجات سالاد، انجیر و سرکه را با هم مخلوط کرده و در ۴ ظرف کوچک سالاد بگذارید. روی هر کدام از آنها، از باقی مانده پنیر بز بریزید.
سالاد مرغ چینی
مواد لازم
۴ عدد سینه مرغ با پوست و با استخوان
روغن زیتون با کیفیت
نمک و پودر فلفل سیاه
۵۰۰ گرم مارچوبه، انتهای آنها را بریده و به سه قسمت تقسیم کنید.
۱ عدد فلفل قرمز، دانهها و قسمت وسط آن را درآورید
سس چینی، طرز تهیه در پایین آمده است
۲ عدد پیازچه (قسمتهای سفید و سبز)، به صورت مورب برش بزنید.
۱ قاشق غذاخوری دانه کنجد سفید، بوداده
سس چینی
۱۲۰ میلیلیتر روغن گیاهی
۶۰ میلیلیتر سرکه سیب با کیفیت
۶۰ میلیلیتر سس سویا
۲/۱ ۱ روغن کنجد تیره
۲/۱ قاشق غذاخوری عسل
۱ حبه سیر، خرد شده
۲/۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
۲/۱قاشق غذاخوری دانه کنجد بوداده
۶۰ گرم کره بادام زمینی
۲ قاشق چایخوری نمک
۲/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
طرز تهیه
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سینههای مرغ را روی سینی فر گذاشته و روی پوست آن روغن زیتون بمالید. نمک و فلفل روی آنها بپاشید.
آنها را ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا مرغ بپزد. آن را کنار بگذارید تا به اندازه کافی سرد شود و بتوانید به آن دست بزنید. گوشت را از استخوان جدا کنید، پوست را دور بیندازید و مرغ را در اندازههای کوچک، ریش کنید.
مارچوبهها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه و تا زمانی که ترد شوند، در آب در حال جوش بیندازید سپس آنها را درآورده و در آب سرد بگذارید. آبکشی کنید. فلفلها را به صورت نواری و به اندازه مارچوبهها برش بدهید. مرغهای برش داده شده، مارچوبه و فلفل را در کاسهای مخلوط کنید.
سس را روی مرغ و سبزیجات بریزید. پیازچه و کنجد را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید. آن را سرد یا در دمای اتاق سرو کنید.
سس چینی:
تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده و هم بزنید و کناری بگذارید تا آماده استفاده شود.
سالاد مرغ برشته ویتنامی
مواد لازم
۴ حبه سیر بزرگ، پوست نگرفته
۱ تکه زنجبیل، پوست نگرفته
۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز
۱ عدد بادیان رومی
۱ عدد فلفل چیلی سبز، خرد شده
پوست لیموی رنده شده و آب ۱ عدد لیمو
یک مشت برگ و ساقه گشنیز تازه
۱ قاشق غذاخوری سس ماهی
۸ عدد ران مرغ بدون استخوان، پاک شده ( با پوست)
۱ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
برای سس
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو
۳ قاشق غذاخوری سس ماهی
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ عدد فلفل چیلی قرمز، خرد شده (اگر خیلی تند دوست ندارید، میتوانید دانههای آن را درآورید)
روی سالاد
یک مشت نعنای تازه
یک مشت گشنیز تازه
۲۰۰ گرم برگ کلم چینی، پاک شده و خرد شده
یک مشت بادام زمینی نمکی، خرد شده
طرز تهیه
برای آماده کردن مرغ، سیر و زنجبیل را در سینی فر گذاشته تا تمام قسمتهای آن گریل شود. بگذارید سرد شود، سپس آنها را خرد کرده و بعد با هاون بکوبید.
تخم گشنیز و بادیان ستارهای را در تابه روی حرارت ملایم بگذارید و بو بدهید تا عطر آنها آزاد گردد. آنها را در هاون ریخته و چیلی، پوست لیمو و گشنیز را اضافه کنید. آن را به صورت خمیر درآورده سپس آبلیمو و سس ماهی را اضافه کنید.
خمیر را روی قسمت گوشتی رانهای مرغ بگذارید سپس در بشقاب چیده و با سلفون ببندید. بگذارید حداقل ۴ ساعت ( یا یک شب) بماند.
برای پخت مرغ، یک تابه را روی حرارت متوسط بگذارید. روغن آفتابگردان را اضافه کرده و مرغها را در آن بگذارید. حرارت را پایین آورده و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا پوست آن برشته شود.
در هنگام پخت، گوشتها یا تابه را تکان ندهید تا برشته و آبدار شوند.
-زمانی که رانها قهوهای و گوشت تقریبا پخته شد، آنها را برگردانده و ۶-۵ دقیقه دیگر بپزید تا کاملا پخته شوند. آن را روی تخته گذاشته و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند.
در این هنگام، همه مواد سس را ترکیب کرده و آن را برای زمان نیاز کنار بگذارید. همه مواد به غیر از بادام زمینی را برای سالاد در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط کنید تا به سس آغشته شوند.
برای سرو، سالاد مخلوط شده با سس را در بشقاب ریخته، مرغها را برش زده و روی آن بگذارید. بادام زمینی را روی آن بپاشید.