خوراک شوید باقالی (خشکاویج)
مواد لازم
۲۰۰ گرم باقالی سبز
۱ ق سوپ خوری شوید
۱ عدد پیاز خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۲ عدد تخم مرغ
نمک، فلفل، زردچوبه مقداری
روغن زیتون مقداری
طرز تهیه
پیاز و سیر رو در روغن تفت میدیم، نمک فلفل زردچوبه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. باقالی و شوید رو اضافه میکنیم تفت میدیم کمی آب اضافه میکنیم و میزاریم تا بپزه و جا بیفته. در آخر تخم مرغ رو روی خوراک میشکنیم و اجازه میدیم تا تخم مرغ بپزه. بعد در ظرف سرو میکشیم
این خوراک رو میتونید به عنوان خورشت با پلو میل کنید در صورتی که کمی آب داشته باشه
سمبوسه سبزیجات
مواد لازم
۱ پیمانه سویا
۱ عدد پیاز
۱ عدد هویج
چند عدد قارچ
۱ عدد گوجه
رب گوجه
مقداری پنیر (به دلخواه)
۱ عدد سیب زمینی
جعفری به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز رو سرخ میکنیم. هویج و سیب زمینی رو بخار پز میکنیم و بعد رنده ریز میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم. قارچ رو تفت میدیم و زردچوبه و نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم. بعد گوجه رو پوست میگیریم و ریز خردش میکنیم همراه مواد سرخ میکنیم
سویا رو خیس میکنیم و بعد به مواد اضافه میکنیم
و در آخر رب گوجه و جعفری رو به همه مواد در حال تفت دادن اضافه میکنیم
موادمون که خنک شد پنیر رو اضافه میکنیم و داخل نون میپیچیم و سرخ میکنیم.
کیش قارچ و ریحون
مواد لازم
میتونید ریحون رو با اسفناج یا پیاز چه جایگزین کنید
مواد لازم پایه:
۱ پیمانه آرد
۵۰ گرم کره
۱/۴ قچ نمک
۱/۴ لیوان ماست
مواد لازم رویه:
۱۰۰ گرم ریحون تازه
۲۰۰ گرم قارچ ورقهای
۲ ق.غ پنیر موزارلا
۲۵ گرم کره
۱/۴ لیوان شیر
۱ قغ پنیر پارمیسان
۱ ق.غ آرد
ادویه
۲ حبه سیر خرد شده
۱ عدد تخم مرغ
طرز تهیه
کره رو سرد خرد کنید و با آرد و نمک مخلوط کنید تا شبیه خرده نان بشه (مثل همهی خانواده تارت و پای) بعد ماست رو اضافه کنید و یکم ورز بدید تا خمیر لطیفی درست بشه. خمیر رو داخل کیسه تو یخچال بذارید
مواد رویه
قارچ و سیر و داخل کره تفت بدید بعد ریحون ساتوری اضافه کنید و نمک و فلفل و ادویه بزنید و بعد پنیر ها رو اضافه کنید
آرد، شیر و تخم مرغ و کاملا با هم مخلوط کنید و وقتی پنیرها آب شدن به بقیه مواد اضافه کنید و اجازه بدید یکم غلیظ بشه
خمیر کیش رو باز کنید و داخل ظرف پهن کنید مواد و روش بریزید و داخل فر ۱۸۰ درجه بذارید تا روش کاملا طلایی بشه (برای این مقدار حدودا ۴۵ دقیقه زمان میبره)
شوید لوبیا چشم بلبلی آتنا
مواد لازم
۳ پیمانه برنج
۱ پیمانه لوبیا چشم بلبلی
شوید تازه خرد شده مقداری
طرز تهیه
۳ پیمانه برنج رو ۲ ساعت قبل خیس کردم
۱ پیمانه لوبیا چشم بلبلی رو از شب قبل خیس کردم و دو سه بار آبشو عوض کردم و با کمی آب گذاشتم بپزه و اواخر پخت نمک زدم و برنج رو آبکش کردم و چند دقیقه مانده به آبکش کردن، شوید تازه خرد شده ریختم و لابه لای برنج لوبیا چشم بلبلی و کمی شوید خشک و دارچین ریختم و دم گذاشتم و اواخر پخت کره یا روغن محلی روش دادم
من به همراه نیمرو و پیاز کاراملی سرو کردم
شما میتونید با مرغ یا گوشت هم سرو کنید