مواد لازم کوکو پنیر
پنیر صبحانه ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد فلفل سیاه -زردچوبه و نمک به میزان لازم
جعفری ۱/۲ پیمانه روغن سرخ کردنی برای طبخ کوکو
پیازچه ۱/۲ پیمانه نان باگت در صورت دلخواه
نکات مهم در آماده سازی مواد اولیه :
سیب زمینی باید پخته شود. می توانید آنها را تنوری کنید یا در آب کم و نمک بپزید.
جعفری و پیازچه را بعد از شستن خوب خشک کنید و کاملا ساطوری نمایید.
اگر مایل هستید کوکو را در نان باگت سرو کنید از نان های کوک یا لقمه ای استفاده نمایید.
از زردچوبه و فلفل هرکدام حدود ۱/۲ قاشق مرباخوری استفاده کنید . به علت طعم پنیر کوکو کم مزه می شود و یهتر است از فلفل و ادویه بیشتری استفاده کنیم .
طرز تهیه کوکو پنیر :
سیب زمینی های پخته را رنده کنید و بگذارید کمی خنک شود .
پنیر را روی سیب زمینی های رنده شده رنده نمایید.
تخم مرغ ها را در کاسه دیگری با چنگال یا مفتول دستی بزنید تا یکدست شود و از لختگی دربیاید.
سبزی ها را به سیب زمینی و پنیر اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را نیز بیفزایید.
تخم مرغ ها را به مواد کوکو افزوده و خیلی خوب بزنید. مثلا حدود ۴ دقیقه با چنگال یا مفتول دستی بزنید تا مایه یکدست شود و تخم مرغ ها کف کند.
تابه را روی حرارت گذاشته و در آن روغن بریزید. بعد از گرم دن روغن کوکو ها را به دلخواه شکل داده و در روغن سرخ کنید.
می توان برای سرو کوکو از نان های باگت ریز یا نان تسنت استفاده کرد. نان باگت را به عرض ۲ تا ۲.۵ سانتی متر برش بزنید و در روغن بچینید . میان هر حفره نان یک قاشق از مایه کوکو ریخته و بگذارید تا یک طرف آن سرخ شود ، سپس برگردانید تا طرف دیگر آن هم تفت خورده و سرخ شود. حرارت باید ملایم باشد تا کوکو مغز پخت شود.
برای سرو کوکو با نان تست هر برش نان تست را با قالب مربع یا گرد از وسط قالب زده و وسط آن را خالی کنید. نان ها را در روغن بچینید و حفره را با مایه کوکو پر کنید. روی حرارت ملایم یک طرف آن را سرخ کنید و سپس برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
این کوکو را با کاهو و گوجه تازه و خیار شور می توان سرو کرد.