Uncategorizedآشپزی گیاهیآشپزی ملل

طرز تهیه دو پاکورا (غذای هندی)

پاکورا غذا سنتی ومحلی بسیار خوشمزه بدون گوشت وگیاهی

پاکورا (غذای هندی)

مواد لازم:

آرد سفید یک چهارم لیوان

آرد نخود سه چهارم لیوان

پیاز ریز شده ۲ عدد بزرگ

فلفل سبز تند ریز شده ۱ یا ۲ عدد

گشنیز ریز شده یک چهارم لیوان

شوید ریز شده یک چهارم لیوان

تره فرنگی ریز شده کمی

بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

نمکبه مقدار لازم

آب یک سوم لیوان

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم


طرز تهیه:

– آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید.

– پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.

– گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

– از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.

– پاکورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.


غذای هندی؛ پاكورای پنیر

پنیر، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله مواد اصلی تشكیل دهنده این پاكورای خوشمزه است.

مواد لازم:

پنیر ۲۵۰ گرم

آرد نخود ۸ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز  دو و نیم قاشق چای‌خوری

پودر انبه یك و یك چهارم قاشق چای‌خوری

جوش شیرین یك چهارم قاشق چای‌خوری

آب به مقدار لازم

نمک به میزان دلخواه

روغن برای سرخ کردن


طرز تهیه:

ابتدا پنیر را به شكل مكعب‌های كوچك و ضخیم تقسیم كنید.

پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.[درمان سردرد با فلفل قرمز]

درون یك كاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمك را با هم مخلوط كنید.[معجون نخود برای ساخت داروهای تقلبی ]

به مخلوط درون كاسه مقداری آب اضافه كرده و از آن‌ها مایه غلیظی تهیه كنید.

هر كدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو كرده، سپس درون روغن سرخ كنید.

در صورت تمایل می‌توانید پاكورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل كنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید