آشپزی سالم

طرز تهیه چند نوع نان شکم پر

دستور چند نوع نان شکم پر با کالباس و نان سیب زمینی آب پز ونان با گوشت چرخ کرده

نان شکم پر با کالباس و تخم مرغ

مواد لازم 

نان همبرگر ۴ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
کالباس یا سوسیس ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
کره یا روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
پیازچه ۲ عدد
خامه ۵۰ گرم
شیر ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه 

برای درست کردن این نوع از نان شکم پر کافی ایست داخل نان ها را کمی خالی کنید . سپس با دست خمیر نان را کمی فشار دهید تا کمی ضخیم شود در ادامه موادی که میخواهید داخل نان بریزید را آماده کنید.

کالباس یا سوسیی و پیازچه ها را با کمی روغن و ادویه سرخ کنید بعد از آن که سرخ شدند اجازه دهید مواد سرد شوند و در ظرفی مواد را با تخم مرغ و خامه و شیر و پنیر هم بزنید . در این مرحله میتوانید مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

در ادامه این مواد را داخل نان ها بریزید و برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا نان ها کمی برشته شده و مواد داخل آن بپزد.

میتوانید آن را با سس و سالاد دلخواهتان میل کنید.

اما حتماً نباید مواد را با هم مخلوط کنید میتوانید مواد را بدون تخم مرغ مخلوط کنید سپس مواد را داخل نان ها بریزید و روی هرکدام از آنها را یک تخم مرغ بشکنید و در فر قرار دهید تا بپزند.


.نان  شکم پر با سیب زمینی آب پز

مواد لازم :

آرد یک و نیم پیمانه
پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
سیب زمینی آب پز و له شده ۲ عدد
فلفل سبز ریز خرد شده ۲ عدد
روغن ۲ قاشق غذاخوری
آب یک پیمانه
نمک به میزان کافی
تخم مرغ ۳ عدد
خرده نان ۴ قاشق مرباخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه :
تخم مرغ ها و نمک را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید.
پیاز، فلفل سبز و خرده نان را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

آرد و نمک و روغن را با هم مخلوط کنید و با اضافه کردن آب، خمیر را ورز دهید.
باید خمیر کمی نرم به دست بیاید. خمیر را به حدود ۴ قسمت تقسیم کنید.
هر یک از خمیرها را به اندازه متوسط با وردنه باز کنید.

مقداری از مواد تخم مرغ را وسط خمیر بریزید و با پشت قاشق روی سطح خمیر پهن کنید. مقداری از مواد سیب زمینی نیز وسط نان بریزید، کناره های نان را روی هم قرار دهید به طوری که مواد داخل کاملاً پوشیده شود. کمی دست ها را با آب خیس کنید و روی نان را کمی فشار دهید تا باز نشود.

کمی روغن در ماهیتابه داغ کنید و هر دو طرف نان را کمی سرخ کنید تا طلایی و ترد ش


نان شکم پر با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم،

رب گوجه: یک قاشق غذاخوری‌

نمک و فلفل: به میزان لازم،‌

قارچ خرد‌شده: ۴ تا ۵ عدد،‌ جعفری خرد شده

: ۳ قاشق غذاخوری،‌ پیازداغ: ::

۲ قاشق غذا‌خوری، روغن

۱ قاشق غذاخوری،‌ زرده‌تخم‌مرغ

۱ عدد،‌ کره آب شده

نخود پخته شده نصف فنجان

۲ قاشق و ذرت


مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی:

آرد: ۲ لیوان، خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری، تخم‌مرغ: یک‌عدد، روغن: ۴ قاشق، نمک: یک چهارم قاشق چایخوری، شکر: یک قاشق مرباخوری و شیر یا آب ولرم: یک لیوان سر خالی

طرز تهیه خمیر جادویی:

پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.

سپس بقیه شکر، نمک، تخم‌مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.

آرد را کم‌کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید. خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.

این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می‌توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم‌پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.

به همین دلیل به آن خمیر همه‌کاره یا خمیر جادویی می‌گویند.


طرز تهیه نان شکم پر:

پیازداغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید. بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.

از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلی‌متر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.

مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.

فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید. حرارت لازم ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.

نکته:
حتماً فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید تا آماده باشد.

سینی فر را چرب کنید تا نان ها به سینی نچسبند و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.

میتوانید نان باگت را کامل استفاده کنید و یا اینکه برش هایی با قطر ۳ سانتی متر بزنید.

برای داشتن نان شکم پر ایتالیایی کمی آویشن به ادویه مواد اضافه کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

شما میتوانید نان شکم پر بدون فر هم درست کنید برای ین کار باید کمی روغن را در ماهیتابه ای بریزید و بعد از آن مه داغ شد نان ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید