مواد لازم:
جعفری به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۳عدد
ژامبون ۵ عدد
پنیر سوییسی ۵ تکه
نان ۱ عدد
پیازچه (خرد شده) ۱/۳ فنجان
ذرت به میزان لازم
طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ خوشمزه و عالی
ابتدا یک عدد نان گرد ،بیضی یا باگت مانند را انتخاب کرده و به شکل حلقوی یا مشبک برش بزنید.
توجه داشته باشید در هیج یک از حالات نان تا انتها بریده نمیشود ولی برشها بسیار عمیق هستند.
طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ خوشمزه و عالی
بین برش ها را کامل با پنیر(ترجیحا چدار)پر کنید.
ژامبون را ریز کرده و با جعفری خرد شده،زرده تخم مرغ،ذرت و …مخلوط کرده و با برس روی نان بزنید.سعی کنید همه جای نان را با مواد بپوشانید.
حال نان را ۱۰ دقیقه داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.
۱)در صورت تمایل از فلفل دلمه ای،قارچ،هویج،زرشک،آویشن و هر نوع ماده رنگارنگ دیگر برای تهیه این نان استفاده کنید.
۲)بهتر است به نان مقداری پودر سیر،پودر موسیر و ادویه بزنید.
۳)در صورت تمایل به قسمتهایی از نان زعفران بزنید تا خوشرنگ تر شود.
۴)این پیش غذا با نان فرانسوی خوشمزه تر میشود.