سس و ترشی ها

طرز تهیه سس مخصوص پاستا

سس با طعم‌های بی‌نظیر و متفاوت وآسان مخصوص پاستا

مواد لازم جهت تهیه سس سیر

۱ پیمانه سیر

۱/۲ پیمانه ابلیمو

۱ قاشق سوپ‌خوری تمک

۱/۳ پیمانه روغن کانولا


طرز تهیه سس سیر
ابتدا سیر و نمک را درون میکسر (مخلوط‌کن) ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط کنید.
در این مرحله با لیسک اطراف میکسر را تمیز کنید و ۲ قاشق از آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید و مجددا ۳۰ ثانیه مخلوط کنید.
به آرامی و به صورت متناوب آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید تا حالتی غلیظ و خامه‌ای پیدا کند. (این کار ۵ تا ۷ دقیقه به طول می‌انجامد.)
سس سیر را به مدت ۳ ماه در ظرف در‌بسته در یخچال نگهداری کنید

سیر سرشار از اسید فولیک، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، مقدار کمی روی و ویتامین‌هایB1 ، B2 و B3 است.
سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.
خوردن سیر، مجاری تنفس و خون را پاک می‌کند و با این کار از شدت تنگی نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن می‌شود.
سیر پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده‌ها را از عفونت‌ها پاک می‌کند. به خصوص در اطفال، با این خاصیت سپری مقابل تیفوئید و دیفتری و مسکن سیاه سرفه و خروسک است.
سیر عفونت‌های تنفسی را درمان می‌کند.
با مالیدن سیر خام بر روی لثه و دندان درد دندان تسکین می‌یابد.
برای درمان سینوزیت، چند حبه سیر له شده را در کره تفت دهید و با نان میل کنید.
یک حبه سیر را ریز خرد کنید و با کمی آب میل کنید تا نفخ شکم، یبوست و درد معده برطرف شود.
سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ، سرطان سینه، سرطان معده، سرطان پروستات و سرطان مثانه می‌شود.
مصرف روزی نصف استکان از عصاره سیر و لیمو ترش، تاثیر بسیار زیادی در رفع گرفتگی رگ‌ها خواهد داشت.
برطرف کننده سرفه، سرماخوردگی و گرفتگی سینه است.
برای افرادی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، مفید است زیرا که سیر منبع عالی ید است.
برای سلامت قلب مفید است و با انواع بیماری‌های قلبی عروقی مقابله می‌کند.
با بالابردن میزان انسولین، قند خون را تنظیم می‌کند.
آنتی اکسیدان قوی موجود در آن، رادیکال‌های آزاد را که باعث پیری و بیماری می‌شود خنثی می‌کند.
با رقیق کردن خون، مانع از لخته شدن خون می‌شود و در نتیجه احتمال بروز سکته را کاهش می‌دهد.

خواص سیر، مزایای سیر، فواید سیر، سیر خام، موارد منع مصرف سیر
موارد منع مصرف سیر
مادران شیرده در خوردن سیر زیاده‌روی نکنند، زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف‌نظر کند.
زیاده روی در مصرف سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی (حساسیت) و در موارد نادر منجر به خونریزی می‌شود.
‏ظاهرا سیر تاثیری بر متابولیسم داروها ندارد، اما بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد خون مثل آسپرین استفاده می‌‌کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند، زیرا سیر مانع از انعقاد خون می‌شود. ‏از این رو افرادی که جراحی می ‌کنند، باید ۷ تا ۱۰ روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری کنند، زیرا زمان خونریزی را ‏طولانی‌تر می‌کند. ‏

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید