کباب شترمرغ
مواد لازم :
گوشت شترمرغ چرخ شده ۳ کیلوگرم
فلفل قرمز خرد شده ۱عدد
فلفل سبز خرد شده ۱ عدد
پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد
آب آلبالو ۲ پیمانه
روغن زیتون ۲ پیمانه
سیر ریز شده ۵ عدد
سس ۲ قاشق غذاخوری
رزماری ۱ قاشق غذاخوری
فلفل ۲ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
تمام مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم سپس آن را برای مدت ۲۴ ساعت در آب نمک و سرکه می خوابانیم .این کار باعث مزه دار شدن و ترد شدن گوشت می شودسپس آن را به سیخ کشیده و برای مدت ۲ دقیقه حرارت می دهیم(در صورتی که نخواهیم کباب ما زیاد آبدار باشد آن را بیشتر حرارت می دهیم) پس از آن آماده سرو می باشد.
کباب تند با گوشت شترمرغ
مواد لازم :
گوشت کبابی ۵۰۰ گرم
فلفل آسیاب شده ۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۴/۱ قاشق چایخوری
نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ادویه ها را در ظرف می ریزیم و مخلوط می کنیم سپس دو طرف گوشت را به آن آغشته می کنیم و آن را برای مدت ۱ ساعت در دمای حرارت می دهیم .
کباب سوسیس شکل ایرانی
مواد لازم :
گوشت شتر مرغ چرخ شده ۴۰۰گرم
پیاز کوچک رندخ شده یا ریز شده ۱عدد
نمک و فلفل آسیاب شده ۱قاشق چایخوری
دارچین ۱قاشق چایخوری
نعناع خشک ۱قاشق چایخوری
طرز تهیه :
گوشت را داخل ظرف ریخته پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل را به آن اضافه می کنیم پس از آن ،دارچین ونعناع خشک را به آن افزوده و آن را خوب ورز می دهیم سپس آن را به سیخ کشیده و به شکل ۴ عدد سوسیس در می آوریم وبعد آن را روی گاز کباب می کنیم تا جایی که بیرون آن قهوه ای شود درون آن نباید زیاد پخته شود و باید کمی آبدار باشد شما می توانید این غذا را با برنج سرو کنید.
کباب دو رنگ چوبی
مواد لازم
فیله شترمرغ- ۳۰۰ گرم
فیله مرغ – ۳۰۰ گرم
فلفل کبابی – ۱۰۰ گرم
سیخ چوبی – شش عدد
پیاز – یک عدد
زعفران آبکرده – دو قاشق سوپخوری
آبلیمو – دو قاشق سوپخوری
روغن مایع – ۳۰ گرم
گوجهفرنگی و لیمو تازه هر کدام – دو عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت شترمرغ و مرغ را به اندازههای دو سانتیمتری خرد کرده و داخل پیاز، آبلیمو، زعفران، فلفل و نمک به مدت دو ساعت یا بیشتر میخوابانیم و بعد سیخ میزنیم طوری که یک تکه گوشت گوساله، یک عدد فلفل و یک عدد گوشت مرغ قرار بگیرد. این کار را تا جایی که سیخ پر شود ادامه میدهیم. سیخهای پر شده را داخل ماهیتابه (بهتر است از جنس چدن باشد) درون کمی روغن با شعله ملایم سرخ میکنیم و بعد از آماده شدن با گوجهفرنگی و لیمو تفت میدهیم.
کوفته کباب مخصوص
مواد لازم
گوشت شترمرغ چرخ شده – ۵۰۰ گرم
مغز نان فرانسوی، پودر شده – دو برش
گشنیز ساطوری شده – دو قاشق غذاخوری
سیر ساطوری شده – پنج حبه
پیاز، ریز خرد شده – یک عدد
آبلیمو ترش – نصف عدد
پودر زیره – یک قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز – یک قاشق چایخوری
زردچوبه و دارچین – هر کدام نصف قاشق چایخوری
ربگوجهفرنگی – یک قاشق غذاخوری
تخممرغ زده شده – یک عدد (اختیاری)
فلفل سبز و قرمز حلقه شده – برای تزئین
طرز تهیه
تمام مواد ذکر شده را درون کاسهای ریخته و خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. اگر مواد چسبندگی لازم را نداشت یک عدد تخممرغ را به آن بیفزایید و باز هم ورز دهید. مغز نان بیشتر هم، چسبندگی کوفته را افزایش میدهد.دستان خود را مرطوب کرده و موادآماده شده را به هشت قسمت تقسیم و هر قسمت را به شکل کوفته گرد کنید. یک تابه نچسب که جنس ضخیمی داشته باشد را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ،کوفتهها را در آن بچینید تا با حرارت کم پخته و سرخ شوند. در طول مدت پخت یک یا دوبار کوفتهها را برگردانید تا همه جای آنها سرخ شود. این کوفته کبابها را با نان و سالاد سرو کنید و روی آن فلفل حلقه شده بپاشید.
کباب شترمرغ با فلفل سبزوقرمز
مواد لازم :
گوشت شترمرغ چرخ شده ۳ کیلوگرم
فلفل قرمز خرد شده ۱عدد
فلفل سبز خرد شده ۱ عدد
پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد
آب آلبالو ۲ پیمانه
روغن زیتون ۲ پیمانه
سیر ریز شده ۵ عدد
سس ۲ قاشق غذاخوری
رزماری ۱ قاشق غذاخوری
فلفل ۲ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
تمام مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم سپس آن را برای مدت ۲۴ ساعت در آب نمک و سرکه می خوابانیم .این کار باعث مزه دار شدن و ترد شدن گوشت می شودسپس آن را به سیخ کشیده و برای مدت ۲ دقیقه حرارت می دهیم(در صورتی که نخواهیم کباب ما زیاد آبدار باشد آن را بیشتر حرارت می دهیم) پس از آن آماده سرو می باشد.