کتلت بادمجان
مواد لازم
• دو عدد بادمجان
• سه عدد سیب زمینی آب پز
• یک عدد پیاز و تخم مرغ
• یک قاشق غذاخوری جعفری خردشده
• ۳۰ گرم پنیر پیتزا
• نمک و آرد سوخاری و روغن
روش تهیه
۱. بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده کرده و با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
۲. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید یا در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.
کتلت قارچ
آموزش طرز تهیه انواع کتلت های خوشمزه
مواد لازم
• قارچ : نیم کیلوگرم
• سیر : ۲ حبه
• تخممرغ : ۳عدد
• آرد یا خمیر نان باگت : نصف لیوان
• سبزیجات معطر : ۲ قاشق
• نمک و فلفل : به میزان لازم
• روغن : به میزان لازم
طرز تهیه
۱. ابتدا قارچها را چرخ کرده و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط کنید. بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد، اما اگر چنین خمیری دردسترس نداشتید، میتوانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید.
۲. پس از آن تخممرغها را به مواد اضافه کرده و در صورت شل بودن مایه کتلت، قدری آرد به آن اضافه کنید.
۳. نمک و فلفل و ادویه موردعلاقه خود را همراه با سیرهایی که له کردهاید، به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
۴. حالا روغن را در تابهای روی حرارت داغ کنید و از مواد اولیه به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان صاف کنید و در روغن بریزید.
۵. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی کتلتها سرخ شود، سپس روی دیگر کتلتها را سرخ کنید.
کتلت کدو
مواد لازم (دو نفر)
• دو عدد کدو سبز کوچک خرد شده
• نمک و فلفل سیاه
• دو عدد تره فرنگی خرد شده
• نصف فنجان آرد
• نصف فنجان روغن زیتون یا روغن هسته انگور
• کمی ماست سفت
• یک عدد تخم مرغ
طرز تهیه
۱. کدو سبز را شسته و پوست آن را بگیرید و سپس به خوبی خرد کنید و کمی نمک به آن بزنید. بعد از چند دقیقه آن را شسته و خوب خشک کنید.
۲. تخم مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و به آن کدوی خرد شده، آرد و تره فرنگی خرد شده را با فلفل اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
۳. روغن را در تابه ای نچسب بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.
۴. پس از آن که روغن گرم شد از مواد با یک قاشق در روغن قرار داده و آن را به آرامی پهن کنید.
۵. پس از این که دو طرف کتلت کدو سرخ شد، آن را در ظرف مناسبی چیده و ماست کنار آن قرار دهید.
کتلت جعفری
مواد لازم
جعفری خردشده= هشت قاشق غذاخوری
پیازچه= ۲۰ شاخه
تخممرغ= دو عدد
پیاز= یك عدد
پنیر سفید= ۵۰ گرم
نمك و فلفل و آرد =به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را رنده كرده و آب آن را بگیرید. پیازچه را هم خرد كرده و با پیاز، جعفری، تخممرغ، پنیر خردشده، نمك و فلفل مخلوط كرده و آرد را تا زمانی كه مواد كمی قوام یابد اضافه كنید سپس در دست گرد كرده و در روغن سرخ نمایید یا همه مواد را در تابه ریخته یكطرف كه سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ كنید.