آشپزی مللدستور غذایی کاربران

طرز تهیه پواچا خانگی ارسالی کاربران

پواچا یک نوع پیراشکی ترکی مناسب برای انواع ساندویچ ونون داغ ش به‌ عنوان پیش‌غذا و به جای نان سرو می‌شود

 

پوآچا (به ترکی استانبولی Pogača) نوعی پیراشکی است که در انواع مختلفی پخته و خورده می‌شود و در اتریش نیز pogatschen خوانده می‌شود. گاهی داغ به‌ عنوان پیش‌غذا و به جای نان سرو می‌شود. پوآچای داغ با پنیر فتا یک غذای مخصوص خوش‌مزه در ترکیه و بلغارستان است.این نوع نان،پوآچا جیبى( Cepli Pogača) است که از سه لایه تشکیل شده و در ترکیه طرفداران زیادى دارد،با مارمالاد ،نوتلا و پوره سیب زمینى وژامبون و…سرو مى شود.

مواد لازم

۱ لیوان شیر ولرم
۱استکان آب ولرم
۱ق غ خ شکر
۱ق م خ نمک
نصف استکان روغن مایع
۱۰۰گرم کره یا مارگارین آب شده
آرد به مقدار لازم
۲ ق غ خ خمیر مایه


طرز تهیه

همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم بعد کم کم آرد رو بهش اضافه میکنیم تا یه خمیر نرم بدست بیاریم .بعد روی خمیر رو سلفون می کشیم و میزاریم یه جای گرم تا ور بیاد و چند برابر بشه.

وقتی آماده شد خمیر رو یه کم بزرگتر از گردو بر می داریم و با وردنه پهن میکنیم و (مثل شکل داخل کلیپ)و بعد روش روغن میزنیم و تا میکنیم و دوباره روغن میزنیم و باز تا میکنیم (روغن مایع باعث میشه که داخلش راحتتر باز بشه)بعد روی نون هامون زرده تخم مرغ میمالیم وروش یه کم کنجد میپاشیم

بعد داخل فر(از قبل گرم شده)میزاریم و دمای فر رو روی ۲۰۰درجه تنظیم میکنیم وقتی روش سرخ شد از داخل فر در میآریم و میزاریم تا خنک بشه.
وقتی خنک شد داخلش رو باز میکنیم و توش پنیر ، خیار،گوجه، کاهو ویا هر چیز دیگه ای که دوست داریم میزاریم






دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید