مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ و سیب زمینی
مرغ خام (به اندازه بند انگشت) خرد شده ………. ۱۰۰ گرم
پیاز ریز خرد شده ………. ۱ عدد متوسط
سیب زمینی نگینی خرد شده ………. ۱ عدد متوسط
گوجه نگینی خرد شده ………. ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ایی سبز درشت خرد شده ………. ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ………. ۳ عدد
پنیر پیتزا ………. ۵۰ گرم
گردو ………. ۵ عدد
شیر ………. ۳/۴ لیوان
ادویه کاری و زردچوبه ………. به میزان لازم
نمک و فلفل ………. به میزان لازم
طرز تهیه سوفله مرغ
برای تهیه سوفله مرغ باید سیب زمینی ها را در روغن داغ سرخ کنید.
حالا جداگانه پیاز ها را در روغن سرخ کرده و سپس ادویه ها را به آن بیافزایید.
مرغ را هم که از قبل ریز کرده بودید به آن اضافه کرده و حسابی تفت دهید تا کمی مرغ بپزد .
در مرحله بعد گوجه و فلفل دلمه ایی را هم به مواد افزوده و دوباره انها را تفت دهید تا فلفل دلمه ای کمی نرم شود.
در نهایت نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
در این قسمت جداگانه تخم مرغ و پنیر پیتزا و گردو و شیر را در مخلوط کن بریزید و حسابی با هم مخلوط کنید تا مایه سس مانندی بدست بیاید.
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید .
طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی
در این قسمت برای تهیه سوفله مرغ باید سیب زمینی های سرخ شده را کف ظرف مخصوص فر بریزید.
حالا روی آن را با مواد مرغ بپوشانید.
و در آخر هم روی مواد مرغ سس آماده شده را بریزید.
حالا ظرفتان را در فر گذاشته و حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا سوفله تان خوب بپزد و روی غذا طلایی رنگ شود .
فقط مراقب باشید که سوفله مرغ و سیب زمینی تان نسوزد.
نکات طلایی برای خوشمزه شدن سوفله مرغ
اگر دوست داشتید می توانید کمی سیب زمینی حلقه شده سرخ شده را کف ظرف و کمی را هم روی مواد مرغ قبل از ریختن سس روی آن بچینید.اگر دوست دارید این غذا با مرغ ، بیشتر پف کند ، می توانید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
حالا زرده را با شیر و گردو و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
سفیده را در ظرفی جداگانه آنقدر هم بزنید تا پف کرده و سفت شود. در آخر سفیده را به بقیه مواد سس اضافه کنید.