کیک و شیرینی

طرز تهیه چوروس شیرینی اسپانیایی

شیرینی اسپانیاییه که طعم لذیذ و ظاهر خوبی یک میان وعده یا عصرانه مناسب

مواد لازم جهت چوروس :

پنیر خامه ای یک چهارم پیمانه
ماست یونانی یک پیمانه
آب ۴ پیمانه
نمک یک قاشق چای خوری
شکر یک قاشق سوپ خوری
جوز هندی یک قاشق چای خوری
اسانس وانیل ۲ قاشق چای خوری
چوب دارچین یک عدد
آرد سه و نصف پیمانه
رنگ خوراکی سبز به مقدار لازم
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم


طرز تهیه چوروس :

فر رو با دماب ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

پنیر خامه ای و ماست یونانی رو تو طرف با هم مخلوط می‌کنیم تا یه دست بشن.

مخلوط رو تو قیف قنادی می‌ریزیم و تو یخچال می‌ذاریم.

آب رو توی قابلمه روی حرارت می‌ذاریم جوش بیاد.

نمک، شکر، چوب دارچین، جوز هندی و اسانس وانیل رو به آب اضافه می‌کنیم.

بعد از چند دقیقه دارچین رو از مواد جدا می‌کنیم و آرد رو اضافه می‌کنیم.

وقتی که خمیر سفت شد، ظرف رو از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دیم خنک بشه.

خمیر رو به سه قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

یکی از قسمت های خمیر رو با رنگ سبز و یکی دیگه رو با رنگ قرمز رنگ می‌کنیم.

هر قسمت خمیر رو تو یه قیف قنادی می‌ریزیم و تو سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ می‌کنیم.

سینی رو ۳۰ دقیقه تو فر می‌‌ذاریم.

روشون یه کم شکر می‌پاشیم.

داخل چوروها رو خالی می‌کنیم و با مخلوط پنیر خامه ای پر می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید