مواد لازم جهت چوروس :
پنیر خامه ای یک چهارم پیمانه
ماست یونانی یک پیمانه
آب ۴ پیمانه
نمک یک قاشق چای خوری
شکر یک قاشق سوپ خوری
جوز هندی یک قاشق چای خوری
اسانس وانیل ۲ قاشق چای خوری
چوب دارچین یک عدد
آرد سه و نصف پیمانه
رنگ خوراکی سبز به مقدار لازم
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه چوروس :
فر رو با دماب ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
پنیر خامه ای و ماست یونانی رو تو طرف با هم مخلوط میکنیم تا یه دست بشن.
مخلوط رو تو قیف قنادی میریزیم و تو یخچال میذاریم.
آب رو توی قابلمه روی حرارت میذاریم جوش بیاد.
نمک، شکر، چوب دارچین، جوز هندی و اسانس وانیل رو به آب اضافه میکنیم.
بعد از چند دقیقه دارچین رو از مواد جدا میکنیم و آرد رو اضافه میکنیم.
وقتی که خمیر سفت شد، ظرف رو از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم خنک بشه.
خمیر رو به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
یکی از قسمت های خمیر رو با رنگ سبز و یکی دیگه رو با رنگ قرمز رنگ میکنیم.
هر قسمت خمیر رو تو یه قیف قنادی میریزیم و تو سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ میکنیم.
سینی رو ۳۰ دقیقه تو فر میذاریم.
روشون یه کم شکر میپاشیم.
داخل چوروها رو خالی میکنیم و با مخلوط پنیر خامه ای پر میکنیم.