مواد لازم
• آرد سفيد: براي پاشيدن روي تارت
• خمير نان شيريني: ۳۷۵ گرم
• نمك: به اندازه كافي
• شكلات خالص: ۱۰۰×۲ گرم
• خامه: ۳۰۰ ميليمتر
• فندق: ۵۰ گرم
• شكر: ۲ قاشق غذاخوري
• كره: ۳۰ گرم
• كشمش: ۵۰ گرم
طرز تهیه
۱. فر را در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد يا ۳۵۰ درجه فارنهايت قرار دهيد و ميزي را كه ميخواهيد روي آن كار كنيد را كاملا تميز كرده و اگر مايليد از تخته چوبي براي انجام اين كار استفاده كنيد؛ در هر صورت روي سطحي را كه كار ميكنيد آرد سفيد بپاشيد تا خمير به سطح نچسبد.
۲. خمير نان شيريني را روي سطح خوابانده و آرد بپاشيد بعد با وردنه آن را پهن كنيد؛ دقت كنيد كه ارتفاع خمير تقريبا يك سانتيمتر باشد. بعد خمير را داخل سيني كه ميخواهيد درون فر قرار دهيد پهن كرده و گوشههاي آن را برگردانيد؛ ته سيني را ترجيحا با كره چرب كرده تا در انتها راحتتر آن را برش زده و جدا كنيد.
۳. با يك چنگال روي خمير را شيار دهيد تا امكان پخت كل خمير فراهم شود. خمير آماده شده را درون فريزر گذاشته تا كاملا سفت شود. بعد فر را داغ كرده و خمير را به مدت ۱۵ دقيقه داخل فر بگذاريد تا طلاييرنگ شود.
۴. خامه را همراه شكر روي حرارت ملايم قرار داده تا داغ شود بعد شكلات را از بسته درآورده و درون خامه بيندازيد تا حل شود بعد بقيه كره را به خامه اضافه كرده تا خوشمزه شود. ميزان كمي نمك درون مواد در حال ذوب شدن بريزيد و آن را هم بزنيد تا كاملا سفت شده و كش بيايد و بريده بريده نشود. تابه را داغ كرده و فندق را همراه با كشمش درون آن تفت داده تا طلايي شود. بعد فندق و كشمش طلايي را روي خمير ريخته و در آخر شكلات داغ را روي كل مواد بريزيد و با يك قاشق، شكلات را روي كل خمير پهن كنيد.
۵. قبل از اينكه آن را داخل يخچال بگذاريد اجازه بدهيد تا كمي سرد شود، بعد از سرد شدن ميتوانيد به مدت ۲۰ دقيقه آن را در يخچال گذاشته و بعد برش بزنيد.
تارت توتفرنگی
مواد لازم
• آرد :۲۵۰گرم
• کره:۱۵۰ گرم
• پودرقند:نصف لیوانگ
• شیر:یک قاشق غذاخوری
• زرده تخممرغ:یک بسته
• ژله توتفرنگی:یک بسته
• توتفرنگی:به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. آرد را کمی نمک میزنیم کره را با آرد ورز بدهیم تا مرطوب بشود، توی یک ظرف دیگر زرد تخممرغ، شیر، پودرقند را با آن مخلوط میکنیم آنقدر ورز میدهیم تا یک خمیر یک دست درست بشود ولی زیاد ورز ندهید که خمیر سفت بشود بعد خمیر را باز کرده و در قالب تارت پهن میکنیم. کف آن را چنگال میزنیم و رویش پودینگ توتفرنگی میمالیم. یک لایه توتفرنگی میچینیم و طبقه ۳فری که از قبل با دمای ۱۸۰درجه گرم کردیم به مدت ۱۵دقیقه میگذاریم.
۲. بعد درش میآوریم و خنک که شد لایه دیگر توتفرنگی را روی آن روی گاز: میچینیم و ژله توتفرنگی که هنوز کمی گرم و نبسته را رویش میریزیم و میگذاریم توی یخچال تا ژله کاملا ببندد.
اكلر تارت
مواد لازم
• آرد: ۳۰۰ گرم
• كره: ۲۰۰ گرم
• پودربادام: ۱۵۰ گرم
• تخممرغ: يك عدد
• آب سرد: ۱۰۰ ميليليتر
• پودرشكر: ۳ قاشق سوپخوري
• وانيل: نصف قاشق چايخوري
روش تهيه
۱. ابتدا آرد، پودربادام، وانيل و پودر شكر را با يكديگر مخلوط كرده، كره نرم شده را ميان آن ميگذاريم و با نوك انگشتان با مواد خشك مخلوط ميكنيم. تخممرغ و آب سرد را با يكديگر مخلوط كرده با چنگال به هم ميزنيم تا يكدست شوند سپس مايه را به مواد ماسهاي شكل قبل اضافه كرده همه را با هم مخلوط ميكنيم تا خمير يكدستي حاصل شود.
۲. خمير را يك ساعت در يخچال استراحت داده سپس از يخچال خارج كرده و يك ساعت دوباره در دماي محيط استراحت ميدهيم تا نرم شود سپس آن را داخل بشقاب تارت به قطر ۳۰ سانتيمتر پهن كرده و روي سطح آن را با چنگال يا وسيله مخصوص حفرههايي ايجاد ميكنيم تا پف نكند.
۳. قالب را به مدت ۴۰ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.
مواد لازم براي داخل تارت
• اكلرهاي كوچك پر شده با خامه: حدود ۲۰ عدد
• كرم پاتيسير: ۲ ليوان
• موز: ۳ عدد
• گردو خرد شده: نصف ليوان
روش تهيه
۱. ابتدا ۲ تا ۳ قاشق از كرم پاتيسير را روي بيسكويت پخته شده پهن ميكنيم، موز را حلقه كرده با گردوي خرد شده روي سطح كرم پخش كرده بقيه كرم را روي مواد ميريزيم و با اكلرها روي سطح تارت را ميپوشانيم.
۲. بهتر است اين تارت يك شب در يخچال بماند.