مواد لازم.قارچ چیل
قارچ نیم کیلو
فلفل دلمهای خرد شده ۱/۲ پیمانه
فلفل چیلی سبز ۱ عدد
پیازچه خرد شده ۱/۳ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ عدد (اختیاری)
سیر خرد شده ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق چایخوری
سس چیلی ۳/۴ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۳/۴ قاشق غذاخوری
فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی
آب ۲ قاشق غذاخوری
.
طرز تهیه: ابتدا قارچها را بشویید و با دستمال حولهای به خوبی خشک کنید. سپس هر کدام از آنها را چهار تکه کنید. یک تابه بزرگ را روی شعله بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود.
وقتی روغن داغ شد سیر خرد شده را داخل آن بریزید و یکی دو دقیقه تفت بدهید تا عطر خوبی از آن به مشام برسد. حال قارچها را همراه بافلفل سبز به تابه اضافه کنید (هستههای فلفل را خارج کنید و آن را به طور عمودی برش بزنید). ۲ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و بعد درب تابه را بگذارید و ص
فلفل دلمهای و پیازچه خرد شده را اضافه کنید. همچنان به سرخ کردن و زیر و رو کردن مواد ادامه دهید تا فلفل دلمهای و قارچ پخته شوند.
اضافه کردن فلفل دلمهای به چیلی
سس سویا، چیلی و کچاپ را همراه با ۲ قاشق آب روی مواد بریزید. به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید تا سس غلیظ شود. چیلی قارچ شما آماده است. آن را با پاستا یا برنج سرو کنید. نوش جان!