مواد لازم:
گوشت گوسفند يا گوساله ۵۰۰ گرم
گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۳ قاشق غذاخوری
پياز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
روغن زیتون یا مایع ۱/۲ لیوان
جعفری.گشنیز.مرزه.ترخون ۳ قاشق خرد شده
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
درون کاسه ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده ، فلفل و رب انار را مخلوط کنید .سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید ( نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا کباب سفت نشود ). روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ – ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود. پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید ( فاصله بین گوشت ها برای پخت بهتر کباب است ). سیخ ها را روی کباب پز یا آتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت رویش نمک بپاشید تا ترد بماند.بعد پخت آنها را سرو کنید.
با سلام
ممنون از دستوری که گذاشته بودید من درست کردم خیلی عالی بوددددددددددددددددددد
سلام خوشحالیم که سایت ما را رو انتخاب کردید ومرسی از لطفتون اگر نظر یا پیشنهادی دارید خوشحال میشم بگین روزتون بخیر
سلام .لطفا دستور را ویرایش کنید. ممنونم