مواد لازم برای تهیه خمیر کاری
پیازچه ۱ عدد
سیر ۴ حبه
جوز هندی ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ۱ یا ۲ عدد
کچاپ گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
رنده پوست لیمو ۳ قاشق سوپخوری
زیره آسیاب سده ۱ قاشق چایخوری
سس سویا ۲ قاشق سوپخوری
شیر نارگیل ۳ قاشق سوپخوری
آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده ۳/۴ قاشق غذاخوری
پودر چیلی به میزان دلخواه
پودر دارچین ۱/۴ قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر کاری
همه مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب باهم مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.
اگر خمیر به دست آمده خیلی غلیظ شد، می توانید مقدار شیر نارگیل را بیشتر کنید، در این حالت طعم خمیر ملایم تر می شود.
به جای پیازچه خرد شده می توان از ۱/۴ پیمانه پیاز قرمز خرد شده استفاده کرد، به جای جوز هندی می توان از زنجبیل استفاده کرد، به جای فلفل قرمز می توان از ۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه کباب چوبی با گوشت چرخ کرده
پیاز کوچک ۱ عدد
گوشت بره چرخ کرده ۴۵۰ گرم
خمیر کاری ۲ قاشق غذاخوری
ماست طبیعی ۲ قاشق غذاخوری
روغن برای چرب کردن به میزان لازم
طرز تهیه کباب چوبی با گوشت چرخ کرده
پیاز را پوست گرفته، بشوئید و با رنده ریز، رنده کنید یا آن را داخل غذاساز، ریز خرد کنید.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید تا له شود. این روش به گوشت کمک می کند که در طول پخت چسبندگی خوبی داشته باشد و وا نرود.
خمیر کاری و ماست را به گوشت و پیاز اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
مخلوط به دست آمده را به ۸ قسمت تقسیم کنید، هر قسمت را به صورت یک سوسیس کوچک درآورده و هر کدام را به یک سیخ چوبی بکشید.
سیخ ها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
توری مخصوص گریت را چرب کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گوشت را با زغال داغ کباب کنید.
کباب ها را مرتب پشت و رو کنید و در صورت لزوم با مقدار کمی روغن مایع یا کره آنها را چرب کنید تا خوب سرخ شوند و نسوزند.
کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گوجه فرنگی و سبزیجات تزئین کنید.
این کباب را به همراه نان، ترشی میوه جات و سس سامبال (چیلی) سرو نمائید.
مواد لازم برای تهیه سس چیلی گوجه فرنگی
گوجه فرنگی ۳ عدد
پودر تخم گشنیز کمی
پودر زیره کمی
گشنیز تازه خرد شده ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سس چیلی گوجه فرنگی
پوست گوجه فرنگی را گرفته، آنها را خرد کرده و دانه آن را بگیرید.
گشنیز را تمیز پاک کرده، بشوئید، ضدعفونی کنید و ریز خرد کنید.
گوجه فرنگی، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، گشنیز خرد شده، نمک و فلفف را در یک کاسه مخلوط کرده و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شوند.