مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری پاپریکا دودی
۱.۵ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری پودر پیاز
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک کیلو و ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده مخلوط
۱۶ عدد نان تورتیلا
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ، پاپریکا، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را به کاسه اضافه کنید و با ادویهها کاملا ورز دهید. سپس آن را به ۲۴ گلوله تقسیم کنید. سطح گلولههای گوشتی را در دست صاف کنید تا ۵ سانتیمتر ضخامت داشته باشند.
سه عدد از آنها را در یک سیخ چوب بکشید. همین کار را با بقیه گوشتها تکرار کنید. سپس آنها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی کبابپزبپزید تا کاملا پخته شوند.
این کبابها را با نان تورتیلا برشته شده سرو کنید.
برای اینکه سیخهای چوبی نسوزند، ۳۰ دقیقه پیش از کباب کردن آنها را در آب خیس کنید.