مواد لازم
بادام درسته یا پودر بادام ۹۰ گرم ( پوست کنده شده)
شیر ۱۲۰ میلی لیتر
خامه ی غلیظ (دوبل) ۱۲۰ میلی لیتر
شکر ۹۰ گرم به اضافه ی ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
دانه وانیل بریده شده از طول ۱/۲ عدد
کره ی بدون نمک ۱ قاشق سوپخوری
سیب سبزِ خرد شده و بدون پوست ۹۰ گرم
انبه پوست کنده، خرد شده ۱ عدد
توت سیاه ۶۰ گرم
شکر شیرینی پزی (اختیاری) برای تزئین کیک
طرز تهیه:
فر را از قبل تادمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. اگر از بادام کامل استفاده می کنید آنها را در خرد کن مخصوص یا غذا ساز بریزید و با تیغه ی فلزی ریز کنید. آن را بزنید تا زمانیکه بادام ها کاملا ریز شوند. ( بیش از حد نزنید).
در یک کاسه ی بزرگ شیر، خامه، پودر بادام، ۹۰ گرم شکر و تخم مرغ ها را مخلوط کنید. با استفاده از نوک یک چاقو میوه های وانیل را بتراشید و دانه ها را در کاسه بریزید. با استفاده از یک همزن سیمی آنها را بزنید تا خوب هم بخورند و کنار بگذارید.
در یک ماهیتابه روی شعله ی ملایم، کره را ذوب کنید. سیب و یک قاشق سوپخوری شکر را اضافه کنید و ۳ تا۴ دقیقه تفت دهید تا زمانی که کاراملی شود. آن را از روی حرارت بردارید.
سیب ها، مانگو و بلک بری را در کف ۴ ظرف پخت گراتینی گرد با قطر ۱۴ سانتی متر بریزید. مخلوط شیر را روی میوه ها بریزید. آنها را۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا زمانیکه پودینگ بگیرد و اگر چاقویی را در مرکز آن فرو کنید تمیز بیرون بیاید.
آن را به روی سینی فلزی انتقال دهید و قبل از اینکه به شکل گرم سرو کنید اجازه دهید تا حداقل ۳۰ دقیقه خنک شود. در صورت تمایل روی آن شکر شیرینی پزی بپاشید.