دستور غذایی کاربرانکیک و شیرینی

طرز تهیه کلوچه سنتی زنجان ارسالی کاربران

چؤره‌‎گی شیرینی سنتی زنجان را با عطر بوی خاص بهترین شیرینی محلی و سوغات زنجان

مواد لازم

تخم مرغ۲ عدد
آرد برنج۱۲۵ گرم
پودر شکر۱۵۰ گرم
آرد گندم۱۲۵ گرم
پودر هل۱ چهارم قاشق چایخوری
آرد نخودچی۱۵۰ گرم
کره۲۵۰ گرم
گلاب ۳ ق غ
وانیل به میزان دلخواه
خمیرمایه ۱ ق غ
تخم مرغ اضافی ،کنجد، ،آب زعفران


طرز تهیه

کره نرم شده و پودر شکر با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید. تقریبا ۵ دقیقه مواد را مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل شود.

تخم مرغها را که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن را یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید.

پودر هل را هم به مواد اضافه کنید.

هر ۳ آرد را داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و ۳بار آنها را الک کنید.

آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد را ورز بدهید.

خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار بدهید و ۱ ساعت اجازه بدهید داخل یخچال استراحت کند.

بعد از زمان همان نایلون را روی سطح باز کنید و خمیر را روی آن باز کنید.

و با وردنه خمیر را باز کنید. حالا خمیر را به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب بزنید.

من چون قالب نداشتم با دست فرم دادم

خمیر های آماده شده را روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر بچینید و در ظرف جدا گانه ای ۱عدد تخم مرغ (اضافه) و مقداری زعفران را با هم مخلوط کنید و سطح شیرینی ها را با آن برس بزنید.

حالا با چنگال روی شیرینی ها خطوط عمودی ایجاد کنید و مقداری کنجد روی آن ها بپاشید و بگذارید شیرینی ها داخل فری که از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده قرار بگیرد تا طلایی شوند.

نکته…
اگر آرد نخودچی نداشتین می توانید اون مقدار آرد به آرد گندم اضافه کنید
گلاب و وانیل سلیقه ای میتونید حذف کنید
اگر می‌خواهید برشته شود قطر خمیر را کم کنید من یک مقدار ضخیم برداشتم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید