آشپزی گیاهی

طرز تهیه کورما (گیاهی)

غذای مناسب گیاهخوران خوش طعم دارای زنجبیل وآسان

مواد لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ‏ کردن) به مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد
سیر (کوبیده‏ شده) ۲ حبه
زنجبیل (رنده ‏شده) ۱ قاشق سوپ‏خوری
رب گوجه‏ فرنگی ۲ قاشق سوپ‏خوری
سیب‏ زمینی (مکعبی خردشده) ۲ عدد
هویج (نگینی خردشده) ۴ عدد
فلفل سبز کبابی (نگینی خردشده) ۱ عدد
بادام ‏زمینی (بدون نمک و خردشده) ۳ قاشق سوپ‏خوری
فلفل سیاه و نمک (پودرشده) به مقدار لازم


ادویه کاری ۲/۱ و ۱ قاشق سوپ‏خوری
نخودفرنگی (کنسروشده) ۱ پیمانه
فلفل دلمه‏ ای رنگی (نگینی خردشده) ۴ قاشق سوپ‏خوری
خامه (پرچرب) ۲/۱ پیمانه
گشنیز تازه مقداری برای تزیین


طرز تهیه
۱. در تابه ‏ای حاوی روغن داغ، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود، ابتدا سیر و زنجبیل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس رب گوجه ‏فرنگی را بیفزایید و مجدداً تفت دهید؛
۲. سیب‏زمینی، هویج، فلفل‏ کبابی، بادام ‏زمینی، فلفل، نمک و ادویه کاری را به تابه حاوی سیر اضافه کرده و تفت دهید تا سیب‏ زمینی کاملاً پخته و ترد شود؛
۳. نخودفرنگی و فلفل دلمه‏ ای را بیفزایید و مجدداً تفت دهید. پس از پخت، تابه را از روی حرارت بردارید، خامه را به مواد تابه اضافه و مخلوط کنید. سپس کورما را در ظرف موردنظر بریزید و با گشنیز آن را تزیین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید