مواد لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد
سیر (کوبیده شده) ۲ حبه
زنجبیل (رنده شده) ۱ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
سیب زمینی (مکعبی خردشده) ۲ عدد
هویج (نگینی خردشده) ۴ عدد
فلفل سبز کبابی (نگینی خردشده) ۱ عدد
بادام زمینی (بدون نمک و خردشده) ۳ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه و نمک (پودرشده) به مقدار لازم
ادویه کاری ۲/۱ و ۱ قاشق سوپخوری
نخودفرنگی (کنسروشده) ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خردشده) ۴ قاشق سوپخوری
خامه (پرچرب) ۲/۱ پیمانه
گشنیز تازه مقداری برای تزیین
طرز تهیه
۱. در تابه ای حاوی روغن داغ، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود، ابتدا سیر و زنجبیل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را بیفزایید و مجدداً تفت دهید؛
۲. سیبزمینی، هویج، فلفل کبابی، بادام زمینی، فلفل، نمک و ادویه کاری را به تابه حاوی سیر اضافه کرده و تفت دهید تا سیب زمینی کاملاً پخته و ترد شود؛
۳. نخودفرنگی و فلفل دلمه ای را بیفزایید و مجدداً تفت دهید. پس از پخت، تابه را از روی حرارت بردارید، خامه را به مواد تابه اضافه و مخلوط کنید. سپس کورما را در ظرف موردنظر بریزید و با گشنیز آن را تزیین و سرو کنید.