مواد لازم
شکر ۱ پیمانه
کره ۱۱۳ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
وانیل ۱ ق چ
آرد ۱.۵ لیوان
بکینگ پودر۱ ق چ
نمک ۱.۸ ق چ
برای گلیز:
شیرعسلی۴۰۰گرم
شیرتبخیر شده ۳۲۰ میلی لیتر( جایگزین:۳.۴ پیمانه شیر معمولی+۲.۳ پیمانه شیر خشک بزرگسالان)
شیر۲.۳ لیوان
خامه ۱۰۰ میلی لیتر
خامه فرم گرفته
طرز تهیه کیک ترس لچس
بهتر است ابتدا فر را گرم کنیم برای شروع پخت کیک ها آرد و بکینگ پودر را الک میکنیم و نمک را اضافه میکنیم، کره را میزنیم تا لطیف شود
شکر و وانیل را به کره اضافه میکنیم. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه میکنیم و خوب میزنیم و آرد را در سه قسمت اضافه میکنیم. در قالب ۲۵×۳۵ به شکل مستطیل به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر میگذاریم بعد ازنیم ساعت که کیک را از فر خارج کردیم ، کیک را با چنگال آبکش میکنیم طوری که کیک تا آخر سوراخ نشود و چنگال تا ۳.۴ حجم کیک فرو رود و میگذاریم تا کاملا سرد شود.
در مرحله ی بعد یک پارچ شیرتبخیر شده یا جایگزین+شیرعسلی+خامه +شیر را میزنیم؛ گلیز را روی کیک میدهیم و رویش قالب را سلفون میکنیم و یک شب تا صبح یا ۸ ساعت میگذاریم در یخچال استراحت کند.بعد از این مدت خامه فرم گرفته را روی کیکی هنوز در قالب است میدهیم
نکته هایی حین پخت کیک :
نکته ۱: این کیک حتما باید به صورت تک نفره برش داده شود و برای کیک تولد مناسب نیست.
نکته ۲ :بهتر از این کیک را دوروز بعد از پخت و خامه کشی سرو کنید چون در روز اول خیلی خیس است ولی خوشمزه است ولی طعم آن بعد از گذشت دو روز بهتر می شود.