مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی عسلی :
آرد : ۱۰۰ گرم
عسل : ۱۱۰ گرم ( اگر دوست دارید کیک کمتر شیرین باشد بسته به ذائقه می توانید از عسل کمتری استفاده کنید.)
تخم مرغ : ۳ عدد
بیکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
کمی عسل و پودر پسته برای تزئین کیک
طرز تهیه
ابتدا فر را روشن کنید و تا دمای ۱۸۵ درجه گرم نگه دارید.
تخم مرغ ها را با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا حجمش دو برابر و رنگش روشن شود. عسل را اضافه می کنیم و بازهم ۳ دقیقه دیگر هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر و وانیل را با هم الک کرده و اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم. کف قالب ۲۰ تا ۲۲ سانتی متری را چرب می کنیم و کاغذ روغنی می اندازیم و روی کاغذ روغنی را هم کمی چرب می کنیم و به مدت یک ساعت درون فر ۱۸۵ درجه که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم. بعد از آن که کیک را از فر بیرون آوردیم صبر می کنیم تا سرد شود، کاغذ را جدا کرده با عسل و پودر پسته تزئین می کنیم.
این کیک را می توانید با میوه های خوش رنگ مثل توت فرنگی یا شاتوت تزئین کنید