مواد لازم
تخم مرغ : یک عدد
۱/۸ قاشق چایخوری : وانیل
۳ قاشق غذا خوری : شکر
۳ قاشق غذا خوری : روغن مایع
۶ قاشق غذا خوری : شیر
۶ قاشق غذاخوری : آرد
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
پودر کاکائو و پودر نارگیل در صورت نیاز
طرز تهیه
ابتدا یک عدد تخم مرغ را با ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل و ۳ قاشق غذاخوری شکر بزنید تا کرم رنگ شود ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید ۶ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.
در آخر ۶ قاشق غذاخوری آرد را با ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کرده به مواد اضافه کنید اگر بخواهید کاکائویی باشد یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید دستگاه ساندویج ساز را روشن کنید تا داغ شود آنرا چرب کرده و از مواد به اندازه یک قاشق داخل آن بریزید در آنرا ببندید بعد از ۳_۵ دقیقه کیک حاضر است می توانید با شکلات و پودر نارگیل و پسته آن را تزیین کنید. به همین راحتی و به همین خوشمزگی.