کیک فنجانی بدون فر
مواد لازم
آرد ۶ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۷ قاشق غذاخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۲ قاشق مرباخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
طرز تهیه
قبل از شروع کار فنجوناتونو انتخاب کنید و حتما دقت کنید که نسبت به گرما حساس نباشن که موقع پخت بشکنن. یکی از فنجونارو داخل قابلمه بذارین و به اندازه ی نصف قد فنجان داخل قابلمه آب بریزین و بذارین تا جوش بیاد.
شیر و تخم مرغ رو هم از قبل بیرون بذارین تا به دمای محیط برسه. آرد رو به همراه بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کنید. توصیه میکنم برای داشتن یه کیک پوک و خوشمزه حتما این کار رو در همه ی کیک ها انجام بدین. شکر رو هم به مواد خشکتون اضافه کنید .تخم مرغ رو داخل مواد بشکونید و کاملا مخلوط کنید. اگه مرتب هم بزنید کاملا مواد با هم مخلوط و یه دست میشن.
در این مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنین تا مواد یک دست بشه.
اگه دوست داشتین که کیک فنجانیتون کاکائویی بشه ۱ قاشق غذاخوری کاکائو رو هم داخل مایه کیک الک کنید و هم بزنین.
اگر دوست ندارید کاکائو حذب کنید وساده درست کنید
آب جوش اومد پس داخل فنجونارو با روغن چرب کنید و به اندازه ی ۲/۳ فنجان رو مایه ی کیک بریزین و بذارین داخل قابلمه.
حرارت رو کم کم کنید و روی در قابلمه هم دمکنی بذارین تا بخار آب داخل فنجونا جمع نشه.
برای پخت این کیک ۲۵ دقیقه زمان لازمه که باید در قابلمه بسته باشه و روی اون حتما دمکنی باشه و اصلا در رو برندارین و بعد از ۲۵ دقیقه شعله رو خاموش کنید ۱۰ دقیقه با در بسته بهش استراحت بدین. حالا کیک شما آمادست.
با سلیقه خودتون روشو با ترافل رنگی یا شکلاتی تزیین