مواد لازم برای تهیه کیک پرتقال خانگی
۱۰۰ گرم آب پرتقال
۲۵۰ گرم آرد گندم
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
چهار عدد تخم مرغ
۱۰۰ گرم روغن مایع
۱۵۰ گرم پودر شکر
طرز تهیه
ابتدا تخممرغها را (بهتر است از تخممرغهای محلی استفاده کنید) با شکر و وانیل مخلوط کرده و با هم زن برقی به مدت ۵ دقیقه خوب مخلوط کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا حجم موادتان دو برابر شود. بعد روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. در یک ظرف دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. نصف آرد و بیکینگ پودر را از الک رد کنید و به مخلوط تخممرغها اضافه کنید. سپس آب پرتقال و پوست پرتقال را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. در مرحله آخر نیز آرد و بکینگ پودر باقی مانده را اضافه کنید. حالا دوباره هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل از آماده شدن موارد با دمای (۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه سانتی گراد) روشن کنید تا داخلش خوب گرم شود. قالب کیکتان را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. مایه کیک شما باید نیمی از فضای قالب کیک را بگیرد، باقی فضای قالب کیک برای پف کردن آن استفاده میشود. قالب را در طبقه وسط فر و به مدت چهل دقیقه قرار دهید، وقتی کیک شما طلایی شد و خوب پف کرد با یک چنگال آن را تست کنید، اگر چیزی از مایه کیک به آن نچسبید یعنی کیکتان پخته شده است.