مواد لازم برای تهیه یوناناس بادام :
موز : ۲ عدد
بادام : ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
موز ها را از قبل منجمد کنید . بادام هارا به صورت تکه های کوچک در آورید . اگر دوست داشتید بادام هارا بدون پوست استفاده کنید . میتوانید قبل از خرد کردن ، آنها را برای مدتی در آب خیس کنید تا جدا کردن پوست آنها آسانتر شود .
قبل از شروع به تهیه یوناناس میوه ها را به مدت ۵ دقیقه خارج از فریزر قرار دهید تا کمی نرم شوند . تکه های موز و بادام خرد شده را به طور یکنواخت داخل دستگاه یوناناس بریزید و با قطعه فشار دهنده مواد را به داخل فشار دهید . یوناناس به دست آمده را میتوانید داخل ظرف ، نان بستنی یا همراه با کوکی سرو کنید .
اگر دوست دارید یوناناس طعم دار باشد ، بنا به سلیقه خود میتوانید به موز پودر وانیل ، پودر قهوه ، کاکائو یا دارچین اضافه کنید .