آشپزی رژیمیآشپزی گیاهی

طرز تهیه توفو سوخاری؛ غذایی مخصوص گیاهخواران

توفو از غذا‌های مورد علاقه گیاهخواران است. خیلی راحت قطعات کوچک پنیر توفو را با ادویه جات سرخ کنید و با سس زنجبیل و سویا

مواد لازم:

۱ بسته ۴۰۰ گرمی پنیر توفو
۱ الی ۲ عدد تخم مرغ
½ پیمانه آرد ذرت
۱ قاشق چای خوری ادویه ترکیبی (رازیانه، میخک، دارچین و فلفل)
½ پیمانه پودر نان (یا پودر سوخاری)
نمک به مقدار لازم
روغن سبزیجات


دستور تهیه :

۱-پنیر را در قطعات مکعبی ۲ سانتیمتری خرد کنید.

دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران

۲-تخم مرغ ها را داخل ظرفی هم بزنید و به آن مقداری نمک اضافه کنید.

دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران

۳-داخل ظرف دیگری آرد ذرت و ادویه جات را با هم ترکیب کنید.

۴-در ظرف جداگانه ای پودر نان را بریزید.

۵-پنیرهای مکعبی را به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر نان بغلتانید. مطمئن شوید که تمام قسمت های پنیر با پودر نان آغشته شده اند.

۶-داخل تاوه روغن بریزید و پنیرها را داخل روغن سرخ کنید تا زمانی که ترد و طلایی رنگ شود. (هر طرف ۱ دقیقه یا کمتر) سپس از داخل تاوه بردارید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.

۷-این غذا را گرم و همرا با سس سویا یا زنجبیل میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید