املت پیازچه
مواد لازم
ریحان (پاک و خردشده) ۲۰ گرم
پیازچه (پاک و خردشده) ۳ ساقه
تخم مرغ ۳ عدد
سویاسس ۲ قاشق سوپخوری
روغن ماهی ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه
۱.در ظرفی، ریحان، پیازچه، تخم مرغ، سویاسس و روغن ماهی را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
۲.در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، مایه املت را بریزید و در تابه را بگذارید تا املت به مدت ۱۲ دقیقه بپزد.
۳.پس از این مدت، املت را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
املت سبزیجات
مواد لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
فلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده) یک دوم عدد
فلفل دلمه ای زرد (نگینی خردشده) یک دوم عدد
جعفری (پاک و خردشده) ۱۰ گرم
پیازچه (پاک و خردشده) ۲ ساقه
سیب زمینی (آب پز و مکعبی خردشده) ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آرد نول (الک شده) ۲ قاشق سوپخوری
شیر ۴ قاشق سوپخوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱.در تابه ای حاوی روغن داغ و روی حرارت ملایم، فلفل های دلمه ای، جعفری، پیازچه و سیب زمینی را بریزید و تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
۲.در ظرفی، تخم مرغ، آرد، شیر، مقداری نمک و فلفل سیاه را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.
۳.در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، مایه املت را بریزید و در تابه را بگذارید تا املت به مدت ۱۲ دقیقه بپزد. پس از این مدت، املت را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
املت کاهو
مواد لازم
کاهو (درشت خرد شده) ۵۰۰ گرم
پیاز (خرد شده) ۱ عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
سیر (کوبیده شده) ۲ عدد
فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده) ۱ عدد
کرفس (خرد شده) ۱ ساقه
قارچ دکمه ای (ورقه شده) ۴ عدد
هویچ (درشت رنده شده) ۱ عدد
کنسرو ذرت ( بدون آب ) یک چهارم پیمانه
ریحان تازه (خرد شده) ۲۰ گرم
تخم مرغ (زده شده) ۲ عدد
سفیده تخم مرغ (زده شده) ۳ عدد
شیر (بدون چربی ) یک سوم پیمانه
طرز تهیه
۱-فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. کاهو را در مقداری آب جوشانده، در آبکش بریزید و روی حوله کاغذی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
۲- در این فاصله، پیاز را در روغن تفت داده، سیر را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، فلفل دلمهای، کرفس و قارچ را بیفزائید و تفت دهید.
۳-پس از این مرحله، هویج، کاهو، ذرت و ریحان را به مواد افزوده و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. پس از اینکه خنک شد، تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را افزوده، شیر را به تدریج بیفزائید و هم بزنید تا یکدست شود.
۴- قالبی به ابعاد ۳۰ ×۲۰ سانتی متر را با کاغذ روغنی پوشانده، کف آن را با روغن مایع چرب کنید و مخلوط آماده شده را به صورت یکنواخت داخل آن بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد.