طرز تهیه صبحانه فریتاتا با سبزیجات
مواد لازم:
۶ عدد تخم مرغ
۳ عدد فلفل دلمه ای
۱ عدد پیاز
۲۰۰ گرم کلم بروکلی
۲۰۰ گرم لوبیا سبز
۱/۴ لیمو
۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
۲ حبه سیر
۵۰ گرم کره
نمک، فلفل سیاه و سفید و ادویه جات ترش
طرز تهیه
تخم مرغ را با نمک و ادویه مخلوط کنید و هم بزنید.
کلم بروکلی را به گل های کوچک تقسیم کنید. فلفل را بشویید و به نوارهای نازک تبدیل کنید. پیاز را به شکل نیمه ماه ببرید.
سیر را برش دهید و با آب لیمو و روغن زیتون مخلوط کنید.
پیاز را تا زمانی که نرم شود با کره سرخ کنید. کلم بروکلی را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر آن را سرخ کنید. فلفل و لوبیا سبز را به ظرف اضافه کنید و همه چیز را برای یک دقیقه سرخ کنید. سپس سیر افزوده شود و ۳۰ ثانیه بعد، تخم مرغ را اضافه کنید.
زمانی که تخم مرغ کمی سفت شد، فریتاتا را در فر که از قبل روشن کرده اید قرار دهید و آن را هفت تا ده دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. قبل از خوردن، نمک و فلفل را به همراه سبزی خرد شده روی آن بریزید
۲- کلوچه پنیر و مرغ
مواد لازم
۲ عدد سینه مرغ
۱ فنجان پنیر رنده شده
۱/۲ فنجان آرد
۱/۲ فنجان شیر
۲ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غذاخوری خامه ترش
ادویه جات و سبزی
طرز تهیه
پنیر، شیر، تخم مرغ، خامه ترش و ادویه جات را هم مخلوط کنید.
سینه مرغ را تا جایی که نرم شود در آب بجوشانید و گوشت آن را به شکل تکه های مکعبی خرد کنید.
مرغ و سبزی خرد شده را به خمیر اضافه کنید. کاملا مواد را با هم مخلوط کنید.
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. قالب را با مخلوط پر کنید و در فر قرار دهید. مدت پخت کلوچه ۱۵ دقیقه می باشد.
۳- پنکیک پنیر با موز و عسل
مواد لازم:
۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
۱ عدد تخم مرغ
۱ عدد موز
۳ قاشق غذاخوری آرد
وانیل
۳ قاشق غذاخوری روغن
۲ قاشق غذاخوری شکر
نمک
عسل
طرز تهیه
پنیر، موز، تخم مرغ، وانیل و شکر را در مخلوط کن بریزید تا زمانی که به یک خمیر نرم تبدیل شود آن را هم بزنید.
۱ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس بقیه آرد را هم در آن بریزید تا خمیر کمی سفت شود.
روغن را در تابه گرم کنید و خمیر را با یک قاشق غذا خوری در آن قرار دهید تا پنکک های کوچک بپزد.
هر دو طرف پنکیک را برای دو تا سه دقیقه سرخ کنید.
پنکیک های پخته را با برش های عسل و موز تزئین کنید.
۴- پیتا مرغ و سبزیجات
مواد لازم
۴ نان پیتا نازک
۱ هویج متوسط
۲ خیار کوچک
فیله مرغ
نمک و فلفل
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز
۱ فلفل دلمه ای متوسط
۱۰۰ گرم کاهو
خامه ترش یا هر سسی که دوست دارید
طرز تهیه
هویج را رنده کنید یا آن را به شکل نوارهای باریک برش دهید. خیار را نیز به شکل نوارهای باریک ببرید.
فیله مرغ را به شکل مکعب خرد کنید.
یک قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بریزید تا گرم شود. سپس هر طرف مرغ را برای پنج تا هفت دقیقه سرخ کنید. آنها را در یک کاسه قرار داده و برای گرم نگه داشتن آنها روی ظرف یک درپوش بگذارید.
فلفل دلمه ای را داخل یک تابه قرار داده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید و تا زمانی که نرم و ترد شود آن را سرخ کنید.
نان پیتا را با روغن چرب کنید و تمام مواد را در آن قرار دهید و دو سانتی متر از لبه نان را خالی بگذارید. سپس این لبه را به سمت داخل بپیچانید جوری که مواد پوشانده شود.
حال نان را یک رول کرده و فورا آن سرو کنید.