مربای هویج بدون شکر (با شیره)
هویج : ۵۰۰ گرم
آب : ۱.۵ پیمانه
شیره انگور : ۱.۵ پیمانه
گلاب : ۴ قاشق غذا خوری
پودر هل : ۱ قاشق غذا خوری
گردو : به میزان لازم
طرز تهیه
ابتداهویج ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید سپس رنده کنید و آب را به آن اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم پخته شود پس از پخته شدن کامل هویج، درب قابلمه را بردارید تا آب آن کاملا کشیده شود.
در این مرحله هل و شیره انگور را به هویج پخته شده اضافه کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه بجوشد تا هویج ها شیره را کاملا جذب خود کند و در پایان گلاب اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
مغز گردو را به مربا اضافه کنید، پس از خنک شدن مربا، آن را در ظرف شیشه ای درددار بریزید و در یخچال قرار دهید، این مربا باید سفت باشد و آب آن کاملا کشیده شود.
مربای هلو و زردآلو (با عسل)
مواد لازم
هلو یا زرد آلوی رسیده ۱ کیلو گرم
هل مقدار کمی
عسل ۷۵۰ گرم
طرز تهیه مربای رژیمی هلو یا زردآلو با عسل
زردآلو را از وسط نصف کنید یا هلو را پوست بگیرید و نصف کنید . هسته را خارج کرده و میوه ها را در یک بطری شیشه ای در دار قرار دهید.
عسل را روی حرارت غیر مستقیم یا در آفتاب کمی گرم کنید تا رقیق شود و هل را به آن اضافه کنید.
عسل را روی زردآلوی داخل شیشه بریزید تا کاملا روی میوه ها را بپوشاند.
در شیشه را بسته و به مدت ۱ هفته در یخچال قرار دهید تا عسل به خورد میوه ها برود.
ماندگاری این مربا در یخچال یک هفته است