مواد لازم
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
نمک دانه درشت ⅛ قاشق چایخوری
روغن زیتون یا کره ۱ قاشق چایخوری
سالسای تازه ۲ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
۱ قاشق سوپخوری
پنیر خامهای تند ½ پیمانه
طرز تهیه
تخممرغها و نمک را در ظرف کوچکی مخلوط کنید تا کف کند.
ته تابه را با روغن زیتون یا کره چرب کنید.
پنیر خامهای تند، سالسای تازه و برگهای گشنیز را به تخممرغها اضافه کنید و درون تابه بریزید.
۱۰ دقیقه با شعله کم بگذارید بپزد.
در نهایت برش بزنید و در بشقاب سرو گذاشته و روی آن کمی سس سالسا بریزید.