مواد لازم
۳۲۰ گرم مرغ خرد کرده بدون استخوان
۲/۳ لیوان پودر نشاسته سیب زمینی* میتوان از نشاسته ذرت نیز استفاده کرد.
۱ دسته کوچک ریحان
روغن گیاهی
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
۱ قاشق غذاخوری آب جو* می توانید از انواع بدون الکل آن نیز استفاده کنید.
۳ حبه سیر – ریز خرد شده
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه
۱ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه (برای ادویه مخصوص)
۲ قاشق چایخوری نمک (برای ادویه مخصوص)
۱/۳ قاشق چایخوری پودر کاری(برای ادویه مخصوص)
طرز تهیه:
ابتدا سویا سس را به همراه آبجو، سیر خرد شده، تخم مرغ، پودر فلفل، شکر و نمک در ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا به صورت سسی در آید سپس مرغ ها را داخل سس ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا مرغ ها مزه بگیرند. مرغ ها را به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
بعد از خارج کردن مرغ ها از یخچال نصف پودر نشاسته را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.
نصف دیگر پودر نشاسته را در ظرفی ریخته و مرغ ها را قبل از سرخ شدن در آن بغلتانید و سپس در روغن داغ و زیاد به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آیند.
سپس ریحان ها را نیز در روغن ریخته و برای ۲ دقیقه دیگر مرغ ها را سرخ کنید.
مرغ ها را از روغن خارج کرده، مواد ادویه مخصوص را با یکدیگر مخلوط کنید و بر روی مرغ ها بپاشید.