Uncategorizedآشپزی ملل

مرغ یان سوجی تایوانی

مرغ یان سوجی که اصالتا غذایی تایوانیست که سوخاری مرغ باعث ترد ماندن آن همراه با کمی تندی

مواد لازم
۳۲۰ گرم مرغ خرد کرده بدون استخوان

۲/۳ لیوان پودر نشاسته سیب زمینی* میتوان از نشاسته ذرت نیز استفاده کرد.

۱ دسته کوچک ریحان

روغن گیاهی

۲ قاشق غذاخوری سویا سس

۱ قاشق غذاخوری آب جو* می توانید از انواع بدون الکل آن نیز استفاده کنید.

۳ حبه سیر – ریز خرد شده

۱ عدد تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه

۱ قاشق غذاخوری شکر

۲ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه (برای ادویه مخصوص)

۲ قاشق چایخوری نمک (برای ادویه مخصوص)

۱/۳ قاشق چایخوری پودر کاری(برای ادویه مخصوص)


طرز تهیه:

ابتدا سویا سس را به همراه آبجو، سیر خرد شده، تخم مرغ، پودر فلفل، شکر و نمک در ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا به صورت سسی در آید سپس مرغ ها را داخل سس ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا مرغ ها مزه بگیرند. مرغ ها را به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
بعد از خارج کردن مرغ ها از یخچال نصف پودر نشاسته را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.
نصف دیگر پودر نشاسته را در ظرفی ریخته و مرغ ها را قبل از سرخ شدن در آن بغلتانید و سپس در روغن داغ و زیاد به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آیند.
سپس ریحان ها را نیز در روغن ریخته و برای ۲ دقیقه دیگر مرغ ها را سرخ کنید.
مرغ ها را از روغن خارج کرده، مواد ادویه مخصوص را با یکدیگر مخلوط کنید و بر روی مرغ ها بپاشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید